cam değişimi vb. bir işlem olmadığı halde mi başladı?Bende de basladi malesef....servise sordugumda kullanilan cam sivilarinin zaman icinde tavan cam baglanti kısmı boyada bozulma yapabileceğini belirttiler...komik...
cam değişimi vb. bir işlem olmadığı halde mi başladı?Bende de basladi malesef....servise sordugumda kullanilan cam sivilarinin zaman icinde tavan cam baglanti kısmı boyada bozulma yapabileceğini belirttiler...komik...
Aynen oylecam değişimi vb. bir işlem olmadığı halde mi başladı?
Benim arac tungsten gri metalik...yolda gelen taş ve sonrasında yikarken su tazyigi bu sonucu doğuruyor kanımca...rotus boyası ile kapattim simdilik gozume batmiyor.Aynı duruma , metalik boyaya sahip araçlarda rastlayan var mı?
Benim araçta 2 tane çok küçük nokta var. Renk siyah. Bahsedildiği gibi ya olağan durum olan taş böcek çarpması ile ya da cam değişimi ve cam filmi kesim sırasında oluyor.Benim arac tungsten gri metalik...yolda gelen taş ve sonrasında yikarken su tazyigi bu sonucu doğuruyor kanımca...rotus boyası ile kapattim simdilik gozume batmiyor.
Sizin resimlerdeki taş izi gibi durmuyor. Görünen cam ile tavan arasına çözücü malzeme dökülmüş de , hem cam karartmasına hem de boyaya zarar vermiş gibi duruyor.Önce cam yipranmasi ile başlıyor dikkat ederseniz cam üst kısmında belli oluyor alt kısımda aynı şekilde sonrasında böyle bir sorun oldu.Aracim 2014 model. Aklıma yanlardakinin daha kibari cam fitili çektirmek geldi işin ehline ama gidip bir camciya da henüz danisamadim.
Camda oluşan kabarcıklar da aşırı dikkat çekici.. cam tavan sahiplerinde daha kötülerini görmüştüm. Güneşten mi yoksa kimyasal ihtiva eden temizleme ürünlerinden mi kabarıyor acaba buralar?Merhaba konuyu tekrar acıyorum ama aynı sorun benim aracimda da geçen sene başladı suan baya arttı bir çare de bulamadım.Pek vakit bulamadığından ayrıntılı şekilde de arastiramadim.Kronik bir sorun olduğunu gozlemlemledim. Başına gelen arkadaşlar çözüm olarak nasıl bir yol izlediler paylasirlarsa çok sevin
Malesef ayni kabarciklar bende de var.ben noya icin rotus yaptim gectimCamda oluşan kabarcıklar da aşırı dikkat çekici.. cam tavan sahiplerinde daha kötülerini görmüştüm. Güneşten mi yoksa kimyasal ihtiva eden temizleme ürünlerinden mi kabarıyor acaba buralar?
Kardeş soruna nasıl çözüm buldunuz.Merhaba konuyu tekrar acıyorum ama aynı sorun benim aracimda da geçen sene başladı suan baya arttı bir çare de bulamadım.Pek vakit bulamadığından ayrıntılı şekilde de arastiramadim.Kronik bir sorun olduğunu gozlemlemledim. Başına gelen arkadaşlar çözüm olarak nasıl bir yol izlediler paylasirlarsa çok sevinirim.