- İsim
- Ogz
Herkes sizin çözümünüzü bekliyor. Öyle hazıra konmak yok..Bir allahın kulu da çözüm şudur dememiş
Kolay gelsin.
Herkes sizin çözümünüzü bekliyor. Öyle hazıra konmak yok..Bir allahın kulu da çözüm şudur dememiş
Bnde rötuş yaptırdım simdilikArkadaslar bendede benzer durum var. Gi
Kardeş soruna nasıl çözüm buldunuz.
Hocam ben de de aynı durumda 15 model cam değişmedi diye biliyorum aynı şekilde ve daha fazla kalktı hatta bagaj da da var aynı şekilde nasıl bi çözüm bulabilirz acaba önerisi olan oldu mu sana acabaBende de basladi malesef....servise sordugumda kullanilan cam sivilarinin zaman icinde tavan cam baglanti kısmı boyada bozulma yapabileceğini belirttiler...komik...
Malesef rotus yaptim şimdilik duzgun duruyor fakat yıkarken o kisma fazla tazyikli su tutmamaya dikkat ediyorumHocam ben de de aynı durumda 15 model cam değişmedi diye biliyorum aynı şekilde ve daha fazla kalktı hatta bagaj da da var aynı şekilde nasıl bi çözüm bulabilirz acaba önerisi olan oldu mu sana acaba
@HizaMerhaba arkadaşlar, konuyu görünce yazmak istedim.
Facebook'daki GOLF7CLUB grubunda bir arkadaş paylaşmış.
3m yapışkanlı kenar fitili alıp takmış. Boya kalkması olan kısımda yapışkan yokmuş. Yapışkanlı kısım cam tarafına gelmiş.
Sonuç güzel gözüküyor.
Uygulanabilir bir yöntem olarak bulunsun burada.
Ekli dosyayı görüntüle 70141 Ekli dosyayı görüntüle 70142
Nasil bir cam filmi almis arkadaşınız. Detay verebilirmisiniz. Cok fazla baktım ama uygulamalarda bu kadar hatasiz olacak bulamadım. TeşekkürlerMerhaba arkadaşlar, konuyu görünce yazmak istedim.
Facebook'daki GOLF7CLUB grubunda bir arkadaş paylaşmış.
3m yapışkanlı kenar fitili alıp takmış. Boya kalkması olan kısımda yapışkan yokmuş. Yapışkanlı kısım cam tarafına gelmiş.
Sonuç güzel gözüküyor.
Uygulanabilir bir yöntem olarak bulunsun burada.
Ekli dosyayı görüntüle 70141 Ekli dosyayı görüntüle 70142
Aşağıdaki ekteki şekilde bir fitil almış.@Hiza
Nasil bir cam filmi almis arkadaşınız. Detay verebilirmisiniz. Cok fazla baktım ama uygulamalarda bu kadar hatasiz olacak bulamadım. Teşekkürler