Furkan
Moderatör
Teşekkürler Faruk Hocam.Çok yakışmış hocam. Bagaj krom kaplaması gözüme biraz çarptı ama sizin zevkiniz tabi..
Bagajdaki krom canlıda fena durmuyor, sıkılırsam onu da sökerim. Daimi kullanacağım bir şey değil.
Teşekkürler Faruk Hocam.Çok yakışmış hocam. Bagaj krom kaplaması gözüme biraz çarptı ama sizin zevkiniz tabi..
Teşekkürler Ali hocamGeliyor gelmekte olan Sabırsızlıkla bekliyorum bende. İkna olmaya çok yatkınım bu konuda.
bende düşünuyorum fakat bcm değiştirme işi aklımda çok kalıyorTeşekkürler Ali hocam
Retrofitte bir kıvılcım yetiyor, mevzu araba olunca her eklemeye dünden razıyız zaten.
Maşallah, katalog fotoğrafı gibi olmuş...
Hiç bilgim yok, detaylı bakmadım ama fırsat bulunca bakayım.@frknyldrm furkan bu pedler saic vw üretimi gibi durmuyor, poşette orjinallik kontrolü yapilacak yer varmi ? Kazi kazan gibi oluyor kazıyıp okutuyorsun telefonla
Gelen malzemeler ve @forjust1day hocamın yazdıkları beni düşündürdü, ne yapsam bilemedim. Her malzemenin sağlıklı çalıştığına emin olmak lazım yoksa ciddi bir emek boşa gider.bende düşünuyorum fakat bcm değiştirme işi aklımda çok kalıyor
Teşekkürler hocam.Maşallah, katalog fotoğrafı gibi olmuş...