Amiyane ifademi mazur görün ama bazı alıcılar sanırsın genelevde bakire arıyor. Bence maksatlı fiyat öldürme yöntemleri bunlar.artık paranoya derecesinde bir piyasa oluştu asıl problem bu bence.
Hocam yani parçaların üzerindeki tedarikçi kodları farklı olunca illa fabrikada onarım gerçekleştiği anlamına gelmiyor, doğru mu anlıyorum?Arkadaşlar herkese merhaba ;
Konuyu hortlatmak istemezdim ama yoğunluğumdan bakıp bakıp yazamadığım konu çok oluyor;
VW 10500 Şartnamesini markalama ilişkilendirmeleri ve devamında alt şartnameleri ile bağlandığında görsellerini attığınız numaraların VW 10540 şartnamesi gereği TEDARİKÇİ KODU olduğunu bildirmek isterim.
Bu tedarikçiler , İÇ ve DIŞ tedarikçi olarak ayrılabiliyor , bazı lokasyonlar da her vardiya veya birime tedarikçi kodu verilebiliyor , buna istinaden paylaşılan numaraların izlenebilirlik numarası olan görseller geri dönük hata vs. Gibi durumlarda ilgili tedarikçi veya birimin ayrışmasını sağlıyor , bilgilerinize sunarım...
Hocam ben bunu paranoyakça buluyorum. First run OK diye bir kavram vardır üretimde. Bu her kısım için değişir. Saç kalıp, kaynak bölümü için bir % oran vardır, Boyahane için %85-90 iyi rakamdır, trim-montaj veya giydirme dediğimiz son aşama için de bir yüzde vardır.Sanırım bu konuda bize en doğru bilgiyi @ladinkayin hocamız verecektir..
Merhaba kapıları açtığınızda yere bakan alt tarafta ve kaputta solda görebilirsiniz bagajda plastik parçanın altında kalıyor sanırım onu göremedim.@DuzboruDownpipe Hocam merhabalar aranızda yeniyim bu hafta bir golf bakmaya gidicemde parca kodu olan kaput bagaj kapıların olan bölümünü yuvarlaga alıp tam nerde yazdıgını gösterebilir misiniz rica etsem ? bir kaput resmini ekran fotosu alıpta olan bölümlerini paintte yuvarlagada alabilirseniz yada kendi aracınızda gösterirseniz çok memnun olurum
@bf417 @DuzboruDownpipe Hocam merhabalar aranızda yeniyim bu hafta bir golf bakmaya gidicemde parca kodu olan kaput bagaj kapıların olan bölümünü yuvarlaga alıp tam nerde yazdıgını gösterebilir misiniz rica etsem ? bir kaput resmini ekran fotosu alıpta olan bölümlerini paintte yuvarlagada alabilirseniz yada kendi aracınızda gösterirseniz çok memnun olurum
hocam golf 8 kaputtaki seri numarasını bulamadım nerede yazıyor? kaputun sol altına baktım ama bulamadım. araç cift kat fabrikasyon boyalı seri nolar cok gözükür değilAbartıyorsunuz !
Bu kadar ayrıntıcı olmaya gerek yok diyen üyeler var !
Katılmıyorum maalesef onlara !
Ortada sıfır alınmış bi araç var !
Somunlarda oynama var !
Fabrikada sıkmışlar deyip nasıl işin içinden çıkılıyor!
Bu düşünce doktordan / imamdan / memurdan / savcıdan araç aldım içim rahat çok temiz araç aldımcı bir düşünce?
Ben aracı satarken ? Adam bana niye güvenecekmiski ?
Ben kimim ?
Neciyim ?
Yalan niye söylemeyim?
Burada somunların fabrikada sıkıldığında dair bilgi belge toplamaya çalışıyorum!
Ve pozitif bir sonuçta
Kaputun
Aracın 3 kapısıyla birlikte ardışık birbirine yakın seri nolar içermesi..
Evet bu işi kurcalarken sağ ön kapı seri no uyumsuzluğu çıktı başıma ama?
Başa gelen çekilir
Aracı satarken THY Mekke umre bileti ibraz edip hocam ben mümin adamım , yalan söyleyecek halim yok yeminle kazası yok değişeni yok diyene inanan 1 milyon adam vardır. Evet!
Ben inanmayan için bilgi belge topluyorum yada toplıycam
Yapmayım mı yani ?
hocam golf 8 kaputtaki seri numarasını bulamadım nerede yazıyor? kaputun sol altına baktım ama bulamadım. araç cift kat fabrikasyon boyalı seri nolar cok gözükür değil