@MSE Muhammed kardeşim bu detaylı fotolar için çok teşekkür ederim, hakkını nasıl ödeyeceğim? Maşallah aracına.
@theGenius Hüseyin Abi, eline sağlık video destekleri de çok yerinde oldu, arabayı beklerken bunları görmek çok mutlu edici, seramik koruma da CAN Tavanda çok işe yaramış yahu, servis çok para istiyor, sanıyorum sen ürünü yurtdışından getirtip, burada bilen birine uygulatmıştın? Benzer bir yol izleme şansımız var mı? Aliexpresste CeramicaPro yazınca 70 USD civarına ürünler var ama güvenemedim. Araban mükemmel bir gün yakından da görmek isterim
Maşallah diyelim.
Bu arada cam filminin 2 kalitesi var bi atc serisi ve atr serisi, aradaki fark nedir? Cam filmi Adana için de olmazsa olmaz, ben eski araçlarıma da yaptırmıştım, ilk araçtaki 3m logolu, sonrakine anneme de aynısından sanırım Llumar Atc 35 yaptırdım, memnundum ama Atr konusunda fikrini almak isterim.
@gdervisoglu Teşekkür ederim, aracın büyüklüğü ile sanırım daha geniş bir tavan var, her hali ile çok güzel, beni mutlu ediyor, yine maşallah diyelim, Allah herkesin gönlüne göre versin.