belki 60 yaşında alırım ben de... öncesinde çok zoryusuf dedi:
Hocam bizde 2005 model bi Passat var sıfır almıştık 10 senedir bizde kendisi, ben şöförlüğümü falan onunla geliştirdim doğal olarak. Mart ayında Golfü alınca şimdi gerek model yılının eski olması gerek Golfe olan sevgimizden dolayı ilgimi çekmiyor kendileri yokluğunu hissettiğim tek şey soğuk havalardaki koltuk ısıtması ve bagajın büyüklüğü. Şimdi yeni kasası olsa başka olur belki bilinmezyusuf dedi:
Can merhaba,enpisagor dedi:@theGenius
Hüseyin Abi, detaylı bilgi için çok teşekkür ederim, seramik koruma fiyatı ile bizi aşar, ben şimdilik meguiars liquit wax ile idare edeyim, su kaydırma ve baloncuk oluşumunu sağlıyor, tabii çizilme karşısında bir faydası yok.
Film konusunda da atr sersi için 2 kat para istemişti bu nedenle Atc yaptırmıştım, bakalım yeni için ne yaparım.
Bu arada Abi diyorum ama tamamen saygı kelimesi olarak kullanıyorum, yanlış anlaşılma olmasın. yaşını bilmediğim için hoca kelimesinden daha samimi geliyor .
Yavv limitlerde kullanmam demek istemiştimMSE dedi:@enpisagor Valla çıkarabiliyorsan çıkar dostum pek kolay olmuyor
Umut abi ile ilk buluşmamızda muhabbet faslından sonra arabaya bindik. Bir iki tur atalım dedik. Ben sakin kullanırım telaş yapma falan dedi. Tamam abi dedim. Sakin sakin sağdan sağdan gideceğiz sanmıştım [emoji16] sonrasını hatırlamıyorum... @Umut
Sent from my iPhone using Tapatalk
Abi daha önce bu tarz bir aracın içinde bulunmayınca neler olabileceği konusunda fikrim yoktu. Tamam dedim sana güvendim ama beni adrenalin manyağı yaptı senin araba [emoji23]Umut dedi:Yavv limitlerde kullanmam demek istemiştim@enpisagor Valla çıkarabiliyorsan çıkar dostum pek kolay olmuyor
Umut abi ile ilk buluşmamızda muhabbet faslından sonra arabaya bindik. Bir iki tur atalım dedik. Ben sakin kullanırım telaş yapma falan dedi. Tamam abi dedim. Sakin sakin sağdan sağdan gideceğiz sanmıştım [emoji16] sonrasını hatırlamıyorum... @Umut
Arabayı günlük kullandığımı söylemiştim ki zaten başka aracımız yok..Yol müsait olduğunda, hatun ve çocuk arabada iken uyarırım,biraz basacağım korkmayın Eeee yol müsaitken basmayacaksak bu arabayı niye aldık di mi!Benim ufaklığın cevabı hı hııııı haklısın baba oleeeeey....
Anlık tüketim ya ortalama tüketim ekranı açık gezin basmanıza engel olurYunus Emre dedi:@Umut hocam aman dikkat insanin bastikca basasi geliyo araclarimiz yaptigimiz hizlarida bize hissettirmiyolar
Umut Hocam merhaba. Sizin R da ön sis farı mevcutmuydu?Umut dedi:Yavv limitlerde kullanmam demek istemiştim@enpisagor Valla çıkarabiliyorsan çıkar dostum pek kolay olmuyor
Arabayı günlük kullandığımı söylemiştim ki zaten başka aracımız yok..Yol müsait olduğunda, hatun ve çocuk arabada iken uyarırım,biraz basacağım korkmayın Eeee yol müsaitken basmayacaksak bu arabayı niye aldık di mi!Benim ufaklığın cevabı hı hııııı haklısın baba oleeeeey....