Ustadim aynen bu ihtimalde olabilir ama montaj yapan bu kadar beceriksiz olabilir miBence ampuller sabitlenemedi ve sallanip-titriyor.
Ben 7-8 ay balast farin icinde kullandim boyle bir sorun yapmadi.
Ustadim aynen bu ihtimalde olabilir ama montaj yapan bu kadar beceriksiz olabilir miBence ampuller sabitlenemedi ve sallanip-titriyor.
Ben 7-8 ay balast farin icinde kullandim boyle bir sorun yapmadi.
Ben bir kere yapmıştım ahahahahahhahahhahah ama işin eriyse olmayabilir tabi bu durum.Ustadim aynen bu ihtimalde olabilir ama montaj yapan bu kadar beceriksiz olabilir mi
Hahaha bende beceriksizimBen bir kere yapmıştım ahahahahahhahahhahah ama işin eriyse olmayabilir tabi bu durum.
Başka bir yere kontrol ettirin hocam hepsini kafanız rahat olsun@mehmetmert montajı yapan arkadaş 3-4 yıldır bizzat bildiğim tuningci de çalışıyor ancak azönce sürüş esnasında bir şey farkettim farların üzerindeki metal ayakların vidaları sıkılmamış tın tın ses yapıyordu, kendim sıktım azönce, Acaba dedim ampülleri de iyi takamadı mı ama ne bileyim o imkansız gibi bakır bir tutucu yokmu orada ampüller oraya girip tutucuları kapatmadan montaj yapacak kadar beceriksiz değildir herhalde hadi vidaları sıkmayı unuttu iş yoğunluğu vs . her tamponu indirip farı sökmeye 150-200 lira ücret istiyorlar burada, yakındır kendim sökeceğim, sizde malum videosu da var.
hocam farlar açıkken kodlama yapılmadan j ledler yanmıyorUstadim aynen bu ihtimalde olabilir ama montaj yapan bu kadar beceriksiz olabilir mi
Evet gördüm ama yazmayi unuttum[mention=5983]tuncer_2632[/mention]
hocam farlar açıkken kodlama yapılmadan j ledler yanmıyor