Necati hocam bende size soracaktım aklımdaydı ne zamandır. Ne iyi ettiniz yazmakla.necati dedi:Bu özelliği açamayan arkadaşlar veya özelliği aktif olmayan arkadaşlar
08-HVAC
07-CODİNG
BYTE 4 de BİT 4-5 te 10- Recirculatation Air Settings (after Ignition Cycle )stored
olarak yapıp deneyebilirlermi.
Yalnız kodlamadan sonra komple program dan çıkıp kontağı kapatıp tekrar açıp ve kontrol edebilirler mi gelmiş mi diye
Tamamdır hocam. bakacağım müsait bir zamanda inş.necati dedi:Bu gün bir Golf 7 de açtım ama @Orhan Hoca araca bağlandığında açamaz sa eğer ; coding kısmının kopyasını ve adaptasyon kısmının yedeğini alabilirilermi
Sanırım verdiğim kodda çalışmayacak @Orhan Hoca . Onu denemeden önceOrhan Hoca dedi:Tamamdır hocam. bakacağım müsait bir zamanda inş.Bu gün bir Golf 7 de açtım ama @Orhan Hoca araca bağlandığında açamaz sa eğer ; coding kısmının kopyasını ve adaptasyon kısmının yedeğini alabilirilermi
Teşekkür ettim hocam. kodlama oldu. s=friendshipSanırım verdiğim kodda çalışmayacak @Orhan Hoca . Onu denemeden önceTamamdır hocam. bakacağım müsait bir zamanda inş.Bu gün bir Golf 7 de açtım ama @Orhan Hoca araca bağlandığında açamaz sa eğer ; coding kısmının kopyasını ve adaptasyon kısmının yedeğini alabilirilermi
Byte 7 de bit 0 ı işaretleyebilirmisiniz işaretledikten sonra komple programdan çıkıp kontağı ve teybi kapatıp açıp denermisiniz
Ender hocam kodlamayı yapabilirsin artık. profil yine otomatikte kalsın ama şiddetini bu şekilde siz kendiniz ayarlayın. Kuvvaetlide çok deli çalışıyor.Aynen Orhan hocam benim 2015 model aracta da kodladım fakat değişim olmadı. ekran aynı sizin paylaştığınız resim gibi kaldı. bende kodlamayı geri eski haline getirdim. malum olması gereken mantıklı olan bana göre auto seklinde. neme lazım manuel ayarlamak bırakayım o işide kendi yapsınbilmiyorum yunus. s=bilmemorhan abi bu benim 5 inç e olur mu ?
şu an 2013 Highline benim araçta kodlamayı yaptım herhangi bir değişiklik olmadı. otomatik hava sirkülasyonu tıklıydı kodlamadan sonra üstünde olması gereken klima profili özelliği açılmadı. hala bu şekil.
@MSE
Not: tavan ön lambası içinde ve ön cam bölmesinin ortasında klima için sıcaklık ölçer var ki bu işi yapıyor auto olarak sürekli kontrolediyor içerisnin sıcaklığını. bu şekilde çok daha iyi oluyor bence. herkese iyi forumlar.
Arkadaşlar benim aracın standardında var bu ayar. Araç 2015 son çıkışlardan biri olmasıyla ilgili olabilir mi ?08- Auto HVAC
Coding
Long Coding Helper
Byte 7
Bit 0 kutucuğunu işaretleyip do it yapın ve tamamdır.
Hocam belli olmuyor. @Chnzyrt 'un 2013 aracında açıktı ama @Orhan Hoca 'mın 2013 aracında açık değildi. Bu özellik Golf'lerin hepsinde var da kimisinde açık kimisinde kapalı. Mantıklı bir açıklaması yok galibawheneverx dedi:Arkadaşlar benim aracın standardında var bu ayar. Araç 2015 son çıkışlardan biri olmasıyla ilgili olabilir mi ?08- Auto HVAC
Coding
Long Coding Helper
Byte 7
Bit 0 kutucuğunu işaretleyip do it yapın ve tamamdır.