ender hocam bende 2015 aracımda sonuç alamıyorum.siz nasıl bir uğraş sonrası yapabildiniz acabaEnder dedi:
Sonuç aldım Bira ugrastirdi ama kaçamadı benden.
One Life Live it.!!!
Bir daha deneme firsatim olmadi.erkanz dedi:@farbar @tamertezel açıldı mı klima profili [emoji4]
iPhone using Tapatalk
ilk mesajdaki kodlamayı bende yapmıştım olmamıştı. Necati hoca yeni kod vermişti. onu da denedin mi?Bu özelliği bugün açtım benim araçta ama ekrana gelmedi, daha önceden yapan Hocalarımın baılarında sabah kendiliğinden olduğunu hatırlayıp ellemedim, belki sonra kendisi gelir diye
Onu denemedim Abi, daha doğrusu görmedim o mesajları.ilk mesajdaki kodlamayı bende yapmıştım olmamıştı. Necati hoca yeni kod vermişti. onu da denedin mi?
08-HVAC
07-CODİNG
BYTE 4 de BİT 4-5 te 10- Recirculatation Air Settings (after Ignition Cycle )stored
olarak yapıp deneyebilirlermi.
oldu. sende dene olursa şayet ta en başından 1. mesaja koyacam bu kodlamayı da. istisnası olarak dursun. herkes tüm konuyu okumak zorunda kalmasın. gözden kaçıyor çünkü.Onu denemedim Abi, daha doğrusu görmedim o mesajları.
Kablo bende yarın deneyebilirsem yazarım yoksa iki jafta sonra geldiğimde yaparım.
Sen o kodla denedin mi, oldu mu?
Tamamdır, halledebilirsem yarın deneyeceğim.oldu. sende dene olursa şayet ta en başından 1. mesaja koyacam bu kodlamayı da. istisnası olarak dursun. millet tüm konuyu okumak zorunda kalmasın. gözden kaçıyor çünkü.