Ustadim döner lezzetimiz ayni kavacik bayramoglu favorim[mention=11839]HONEY[/mention] Ya reis bu konu başlığını görünce dedim honey’den başkası açamaz. [emoji3] Tam yerinde bir başlık olmuş
K.Çekemce/Cennet Mah./Sürmene Döner
Mecidiyeköy/ Hisar Döner
Bakırköy/Morgül Büfe (Döner)
Kavacık/Bayramoğlu Döner
Etiler/Kolcuoğlu (Alkolik)
Mecidiyeköy/Fikret Adana Ocakbaşı (Alkolik)
Zeytinburnu/Bizim Dünyamız (Meyhane)
Yedikule/Safa Meyhanesi
Listeyi silelim direk kuzuya dalalim[mention=6677]Recep Gül[/mention] hocam öyle mi diyorsun [emoji3]Baktık olmuyor bir tane kuzu yatırırız olur biter [emoji1303]
Evet ocak ayında gittiğimde duruyordu köşedeki mekan....fakat yer değisikliği oldu diye duydum yakın zamanda@Savatage ikinci bahar hala duruyor mu? Köşe başında küçük bir dükkan olduğu zamanları bilirim.
Hocam beyranda olsa kelle paça da olsa mekanlar kapalı özlüyoruz.@Negatiwe beyrana benzettim fakat canan Karatay dan yola çıkarak farkli daha once gormedigim kelle paça sanırım...
Hayat şu anda evde bi şekilde eve sığıyoruz sigmaya calsiyoruz evde ne yapabiliriz değişik güzel ekmeyimizi yogurdumuzu yaptık menüyü zenginleştirmek gerekiyor aslında
Tarih belirleyelim hemen[mention=11839]HONEY[/mention] o zaman [mention=6677]Recep Gül[/mention] ile spile çıkıyoruz. Orada çoban tanıdığım var kuzuyu seçiyorsun kesiyor çeviriyor bizi arıyor bizde gidip yiyoruz [emoji1303][emoji23]
Hocam,[mention=8721]SCC[/mention] Hocam maşallah. Bende samsunluyum, yazınızı okurken samsunu karış karış gezdim ve tadlarını hissettim [emoji4]
Kesinlikle katılıyorum samsuna yolu düşün olursa bu adamı dinlesin [emoji3]
Ekstra olarak yolunuz eğer Çarşambadan geçerse merkezdeki fırınlardan birinde haşhaşlı almanızı tavisye ederim