Konum at ustad[mention=11839]HONEY[/mention] valla sıkıntı tabi biz mesaite devam ediyoruz tava da aldım sabah öğlen yemek pişiriyorum
Konum at ustad[mention=11839]HONEY[/mention] valla sıkıntı tabi biz mesaite devam ediyoruz tava da aldım sabah öğlen yemek pişiriyorum
Bana da su içsem yarıyorBursada meşhur iskenderci var mavi dükkan diye geçiyor adı, ayıptır söylemesi her Türkiye'ye gittiğimde oraya uğramaya çalışırım. Yanında da şıra... .
Bu arada [mention=11839]HONEY[/mention] makarna dahil aklına gelebilecek herşeyi ekmekle yerim aksine ekmeksiz hayatta doymam, ama kahretsin kilo alamıyorum [emoji4]
Bi ziyaret etmek isteyen olursa diye;
http://www.iskender.com.tr/tayyare-kultur-merkezi-yani.html
Mutfağın önünden geçerken bile kilo alıyormuşsunuz doğru mu hocamBana da su içsem yarıyor
Keşke sizin gibi olsaydim yiyip kilo almasam ne güzel olurdu
Hahaha doğru hocamMutfağın önünden geçerken bile kilo alıyormuşsunuz doğru mu hocam [emoji3]
Tavsiye ederim eğer dedikleri gibi aynı lezzet orada da varsa, yanında kola tavsiye etmem, şıra candır.@Recep Gül mavi dükkan istanbul nişantasinda subesi varmış deneyecegim
Her şey yerinde güzel ama denemek iyidir
Okudukca hepsini canim cekiyorGüzel bir konu olmuş hocam [emoji1319] Deneyimlediklerim mekanlar arasında oluşturabileceğim liste aşağıdadır. Konum İzmir.
Balık ve Meze: Deniz restaurant-Foça/ Simge balık-Güzelbahçe
Kahvaltı: Fafuly- Karşıyaka
Kokoreç: Asım Usta - Çamdibi
Cağ döner: Yunus cağ kebap- Kemalpaşa
Dallas Steak-TBone-Bonfile-Hamburger: Akbıyık döner- Çamdibi
Sade Boyoz: Kafkas fırını: Altındağ
Sade boyoz hariç her türlü boyoz için: Dostlar Fırını: Alsancak
Pizza: Pizza Locale
Yaprak ciğer: Samko'nun yeri- Bornova
Tavuk kanat: Gerdan gurme- Bornova
Tatlı: Antiochia künefe- Bayraklı
İzmir'e geldiğinizde misafir ederimOkudukca hepsini canim cekiyor
Bilgiler için teşekkür ederim
Ooooleyİzmir'e geldiğinizde misafir ederim [emoji1303]
Kabak tatlisi çok severim[mention=11839]HONEY[/mention] abime Sakarya’ya gelirse ıslama köfte ve kabak tatlısı sözüm olsun [emoji4]
Kenara sermaye ayırın hocam, geçmiş olsun şimdidenİzmir'e geldiğinizde misafir ederim
Haha banka kredisi ihtiyaç olacak gibiKenara sermaye ayırın hocam, geçmiş olsun şimdiden [emoji23]