Konum at ustad[mention=11839]HONEY[/mention] valla sıkıntı tabi biz mesaite devam ediyoruz tava da aldımsabah öğlen yemek pişiriyorum
![]()

Konum at ustad[mention=11839]HONEY[/mention] valla sıkıntı tabi biz mesaite devam ediyoruz tava da aldımsabah öğlen yemek pişiriyorum
![]()
Bana da su içsem yarıyorBursada meşhur iskenderci var mavi dükkan diye geçiyor adı, ayıptır söylemesi her Türkiye'ye gittiğimde oraya uğramaya çalışırım. Yanında da şıra... .
Bu arada [mention=11839]HONEY[/mention] makarna dahil aklına gelebilecek herşeyi ekmekle yerim aksine ekmeksiz hayatta doymam, ama kahretsin kilo alamıyorum [emoji4]
Bi ziyaret etmek isteyen olursa diye;
http://www.iskender.com.tr/tayyare-kultur-merkezi-yani.html
Mutfağın önünden geçerken bile kilo alıyormuşsunuz doğru mu hocamBana da su içsem yarıyor![]()
Keşke sizin gibi olsaydim yiyip kilo almasam ne güzel olurdu![]()
Hahaha doğru hocamMutfağın önünden geçerken bile kilo alıyormuşsunuz doğru mu hocam [emoji3]
Tavsiye ederim eğer dedikleri gibi aynı lezzet orada da varsa, yanında kola tavsiye etmem, şıra candır.@Recep Gül mavi dükkan istanbul nişantasinda subesi varmış deneyecegim![]()
Her şey yerinde güzel ama denemek iyidir![]()
Okudukca hepsini canim cekiyorGüzel bir konu olmuş hocam [emoji1319] Deneyimlediklerim mekanlar arasında oluşturabileceğim liste aşağıdadır. Konum İzmir.
Balık ve Meze: Deniz restaurant-Foça/ Simge balık-Güzelbahçe
Kahvaltı: Fafuly- Karşıyaka
Kokoreç: Asım Usta - Çamdibi
Cağ döner: Yunus cağ kebap- Kemalpaşa
Dallas Steak-TBone-Bonfile-Hamburger: Akbıyık döner- Çamdibi
Sade Boyoz: Kafkas fırını: Altındağ
Sade boyoz hariç her türlü boyoz için: Dostlar Fırını: Alsancak
Pizza: Pizza Locale
Yaprak ciğer: Samko'nun yeri- Bornova
Tavuk kanat: Gerdan gurme- Bornova
Tatlı: Antiochia künefe- Bayraklı
İzmir'e geldiğinizde misafir ederimOkudukca hepsini canim cekiyor![]()
Bilgiler için teşekkür ederim
Ooooleyİzmir'e geldiğinizde misafir ederim [emoji1303]
Kabak tatlisi çok severim[mention=11839]HONEY[/mention] abime Sakarya’ya gelirse ıslama köfte ve kabak tatlısı sözüm olsun [emoji4]
Kenara sermaye ayırın hocam, geçmiş olsun şimdidenİzmir'e geldiğinizde misafir ederim![]()
Haha banka kredisi ihtiyaç olacak gibiKenara sermaye ayırın hocam, geçmiş olsun şimdiden [emoji23]