evet arkadaşlar cihazı bugün ptt'den teslim aldım. neredeyse 1 hafta içinde teslimat gerçekleşti. ürün bu Viecar 4.0Arkadaşlar obdeleven'dan çok daha ucuza bir sistem var. Aliexpressten aldığım adaptör gelsin ve %100 işe yaradığını göreyim burada paylaşacağım. Şu anda basit bir ELM cihazıyla %60 işe yarıyor. Mesela emniyet kemeri sinyalini susturdum ama amerika sinyalini (belli bir süre öttükten sonra komple susuyor) aktive edemedim.
eyvallah. gizli özelliklerin tamamını açabiliyorsun. detaylı arıza taraması yapabiliyorsun. bu arada benim araç çok donanımlı olmadığı için sınırlı özellikleri açabiliyorum. ama highline cam tavanlı hayalet ekranlı bir Golf sahibi baya bir özelliği açabilir. obd11 gibi ücretli değil. yazılımı proya yükseltmek bile çok ucuz 25 lira mıydı ne. bu programı yapanın eline sağlık.@vsoner hocam hayırlı olsun kullanım detaylarını bekliyoruz artıları eksileri nedir, @CemKhocam haklısınız arayüzüne kullanımına bakıldığında daha detaylı bir program gibi duruyor, vas ile odis arasında ne fark var hocam, bir de söylediğiniz cihazların kullanımına yönelik bilgiler pek yok gibi o yüzden çok bilinmiyor.
Evet izin vermez hocam, Obdeleven size zaman satıyor aslında. Tek tıklamayla özellikleri açıp kapatarak uğraşmadan hallediyorsunuz. Ben o yüzden seviyorum. Tabi malum kurlarla birlikte her uygulamayı hızlıca açıp kapatmak makul olmayabiliyor.az önce obd11'na bağlanmaya çalıştım kabul etmedi. kendi adaptöründen başka cihazla bağlantıya izin vermiyor.