Ender'e boşuna para vermeyin, uzaktan bağlantı ile bizde yapıyoruz kodlama işini.Vag kablom var. Ender elektronik uzaktan bağlanıp kodlama yapar mı bilmiyorum. En yakın zamanda arayıp soracağım.
Size tavsiyem sesli onay çalışmıyorsa ve şu zamana kadar herhangi bir sorun olmadıysa kodlama yapmaya devam etmeyin. Serviste bcm'nin güncellenmesi gerekiyor.Vag kablom var. Ender elektronik uzaktan bağlanıp kodlama yapar mı bilmiyorum. En yakın zamanda arayıp soracağım.
Hocam, Muhammed Hocamızında dediği gibi sıkıntı çıkabiliyor, kendisi geçen günlerde bir gün boyunca sorun yaşadı, günü serviste bitirmişler, o yüzden açıkçası ben bu riski göze alamam.@fcsrn valla bana yardım edebilecek bir kardeşimiz var sa çok mutlu olurum. Vag kablom ve programın var. Golf aracımın kodlamalarini birebir kendim yaptım ama kardeşimin polo 6r aracını laptimer kronometre kodunu yapabildim sadece. Diğer kodlamalar aktif olmadı
Eline sağlık Uğur hocam.09 STG
ERİŞİM İZİNLERİ STG - FONKSİYON 16
KODU: 31347 KİLİDİNİ GİRİN
FONSİYON 10 AYARI STG
ENG124885-ENG115437-Leuchte 25kzl-HA60 TYPE_OF_LOAD_25
allgemeineLEDmit open load diagnose kanalını seçiyoruz
tşk ederim. hocam sizin bilginizle ilerliyoruzEline sağlık Uğur hocam. 16.8 ve üzeri versiyon kabloda bu şekilde çıktığını da belirtmiş olalım.
Hatta açtım bile...Bu arada yeni fark ettim...
Polo kısmımız yok
sanırım onu da açmalı
Çakarlı yanması için mi modül takıldı hocamHocalarım selamlar. Golfüme 3.stop için modül taktırdım ve arıza lambası yaktı,bunu vag ile kapatmanın bir yolu var mı acaba ?