Çok yanlış bir yol izliyorsunuz..!!Neyse ki sağında solunda airbaglerinde hiçbir işlem yok servise götürdüm sabah Almanya'da o fabrikada çalışan arkadaşın kulaklarını çınlattım biraz. İnsan bir takarken dikkat eder benim gibi pinpirikli insanlar olduğunu hesap eder koca VW firmasısın sen
@sergentunc Akıl alır gibi değil. Eğer bu doğruysa biz bu adamları gözümüzde fazla büyütmüşüz demektir.@ZITIPAŞA Aynen kardeşim bugün servisteki arkadaş da aynı durumdan bahsetti. Sol camı bozuk olan mı gelmedi, TDI yerine TSI yazan mı gelmedi dedi. Anlattıklarından en acayibi ise GOLF araç JETTA yazısıyla gelmiş olması
Çıkmaz zaten., iyi sallamışlar., jetta meksika da üretiliyor., golf ise almanya da@sergentunc Akıl alır gibi değil. Eğer bu doğruysa biz bu adamları gözümüzde fazla büyütmüşüz demektir.
Ben koskoca VW fabrikasından jetta yazılı golf çıkabileceğine ihtimal vermiyorum ama olmuş diyorsunuz, ilginç gerçekten.
@forzaGilles Doğru söylüyorsunuz hocam, ben onu hiç düşünmedim. Gerçi ona da Meksika'dan Wolfsburg'a fabrika gezisine gelen heyetin küçük bir şakası diyebilirler.Çıkmaz zaten., iyi sallamışlar., jetta meksika da üretiliyor., golf ise almanya da