86.500 87.000 civarı olur diye tahmin edeyim.muslumbingollu dedi:@yusuf sen söle hocam senin sözün cıkar bugun 83500 ise şubatta ne olur
Comfort için belki. Highline birşey ekleneceğini sanmıyorum. Jant geleceğini de sanmammuslumbingollu dedi:@yusuf hocam dış donanımında yada ic donanımında bi beklenntin yada tahminin varmı? Mesala jant değişirmi?
Hocam aslında bu güzel birşey. Düşünün 2013 yılında arabayı doldurup alıyorsunuz 2018e kadar içiniz rahat biniyorsunuz.muslumbingollu dedi:@yusuf hocam insafsız bunlar 2013 ten beri aynı jantla satıyorlar arabayı ben yeniyim golf ailesinde ama baya tok satıcılar hocam
Hocam o yönü de güzel. Kasa da çok değişmiyor. Ben temiz golf 6 görünce dönüp bakıyorum. Aynı şey 5 4 için de geçerli benim tahminim 2017 sonumuslumbingollu dedi:@yusuf o yönden haklısın hocam inş 2018 den önce yeni kasa cıkmazda bizde hemen eski arabaya binmemiş oluruz iki üc sene tadını cıkaralım
aman hocam, mümkünse hiçbir şeyi değişmesin zira dijonlar çok iyi duruyor. Buarada 2016 ya 5 bin fark çok fazla bana kalırsa, böyle olmaz umarım.muslumbingollu dedi:@yusuf hocam dış donanımında yada ic donanımında bi beklenntin yada tahminin varmı? Mesala jant değişirmi?