SB1907_23
Üye
valla istasyon sahipleri anlatsın nasılını : ) petrol düşerken gözlerini kapatıyorlarNasıl yani ?
bu gece gelecek zamla birlikte petrol 115dolardayken, 135dolardaki fiyatına ulaşacak benzin
valla istasyon sahipleri anlatsın nasılını : ) petrol düşerken gözlerini kapatıyorlarNasıl yani ?
Üstelik te dolarda aynı seviyede.valla istasyon sahipleri anlatsın nasılını : ) petrol düşerken gözlerini kapatıyorlar
bu gece gelecek zamla birlikte petrol 115dolardayken, 135dolardaki fiyatına ulaşacak benzin
O degil biri 10 olacak ya 15 olacak ya diyerek ti ye aliyordu
Simdi bu bey de 20-25-30 olacak ya diye ti ye aliyor
Gardimizi alalim. Dolayli olarak itiraf ediyorlar.
Evet bende aynı düşüncedeyim. Dolarda sanki 30 tl ufukta göründü ki bu şekilde açıklama yapılıyor. Neyi yalandılarsa 1 -2 seneye dolar o seviyeyi gördü. İnşallah gerçekleşmez . Yoksa durum çok kötü bir hal alacak.O degil biri 10 olacak ya 15 olacak ya diyerek ti ye aliyordu
Simdi bu bey de 20-25-30 olacak ya diye ti ye aliyor
Gardimizi alalim. Dolayli olarak itiraf ediyorlar.
Tüm sorunları başkasına yıkan bir sistem, sizi de yanıltıyor,valla istasyon sahipleri anlatsın nasılını : ) petrol düşerken gözlerini kapatıyorlar
Alakası yok size katılmıyorum.Tüm sorunları başkasına yıkan bir sistem, sizi de yanıltıyor,
Üründeki fiyat artışı Marketçiyi suçlayıp,
Pazarcının ürünlere zam yaptığını ima edip,
Benzin zammını tık diye yapıp, indirime gelince yapmayan sistem ikinci artışta yine zam yapılıyor, bu tamamen insanlara yük olmak üzerine kurulu sistem.
Ben yönetimin elini taşın altına koyması gerektiğini düşünüyorum, ama seni beni düşünen yok malesef,
Suçlu hep başkası tüm bunlarada inanan bir büyük %lik dilim var.
Allah gılıştarın cezasını vere.
Zammı da indirimi de kendilerinin yaptığını söyleyen onlar, ben değil. Ben de alıntıladığınız mesajımda zam yapanların indirimde gözlerini kapattığını yazmışım, bir hata yok yazdığım şeyde. Ama derseniz ki indirime gelince umursamayanlara EPDK müdahale etsin, onda haklısınız ama dediğim gibi benim yazım indirimi göz göre göre yansıtmayanlaraydı. Devletin işine geliyor, vergi kazancı artıyor, bu yüzden de ses çıkarmıyor derseniz bunu hep birlikte savunalım ama zam ve indirimi kimin yaptığı belli.Tüm sorunları başkasına yıkan bir sistem, sizi de yanıltıyor,
Üründeki fiyat artışı Marketçiyi suçlayıp,
Pazarcının ürünlere zam yaptığını ima edip,
Benzin zammını tık diye yapıp, indirime gelince yapmayan sistem ikinci artışta yine zam yapılıyor, bu tamamen insanlara yük olmak üzerine kurulu sistem.
Ben yönetimin elini taşın altına koyması gerektiğini düşünüyorum, ama seni beni düşünen yok malesef,
Suçlu hep başkası tüm bunlarada inanan bir büyük %lik dilim var.
Allah gılıştarın cezasını vere.