nerde 17.50 adı bilinmeyen petrollerde bile 18.04 civarıHatta onu benzinde 2.15 ve mazotta da 1.90 olarak güncelleyelim... uzun süre sonra 17.50 civarlarindan benzin almak az da olsa tatli olacak
Birazdan gece 17.25 olacak benzin. Ekstradan avukat indirimimle beraber 16.75 e geleceknerde 17.50 adı bilinmeyen petrollerde bile 18.04 civarı
Yeni indirimler gelince aklıma direkt bu paylaşım geldi son iki indirim gelmeden hemen önce depoyu fullemiştim, denk getiremedik yine indirimiBenzin düşük fiyatta iken depoyu boş denk getirebilmek de mesele oldu artık
Yılbaşına mı olur bilmiyorum ama motorin 15 TL olacak diyor petrolcü arkadaşım onlara öyle bir haber gelmiş15 altı olur yılbaşına kadar
İkidir yazdıklarınız doğru çıkıyor hocamYılbaşına mı olur bilmiyorum ama motorin 15 TL olacak diyor petrolcü arkadaşım onlara öyle bir haber gelmiş
Arkadaşım petrolcü sağolsun o haber ediyor bana şirketin attığı mesajı yolluyor bende sizlere söylüyorumİkidir yazdıklarınız doğru çıkıyor hocam
Benim referans noktam sizin mesajlar olacak. Sizi takibe alıyorum.
2 hafta yetecek benzinim var gibi, ibreyi tutmam lazım.
Diren İbre
15 tl mazot icin brentin 60 dolar civarina gelmesi lazim, suan güncel 76 dolar, 2 haftada 95'lerden bu fiyatlara geldi, tek sorun suudlar üretimi kisacak ama buna karsin abd venezuella petrolüne izin vermeye basladi, 15 tl mazot icin süpriz olmaz.Yılbaşına mı olur bilmiyorum ama motorin 15 TL olacak diyor petrolcü arkadaşım onlara öyle bir haber gelmiş
kalmak zorundaBenzin dizelden ucuz kalmaya devam edecek mi çok merak ediyorum