Ahmet ASLAN
Yeni Üye
Dizele olan talebin fazla olması nedeniyle fiyatının yüksek olduğu söyleniyor. Eskiden nerdeyse benzin fiyatının yarısıydıTekrar buluşacaklar yani
Dizele olan talebin fazla olması nedeniyle fiyatının yüksek olduğu söyleniyor. Eskiden nerdeyse benzin fiyatının yarısıydıTekrar buluşacaklar yani
benim hatirladigim hic bir zaman o seviyeye gelmedi. en fazla %30 civariydi diye hatirliyorum. dizelin litre bazinda daha az yakmasiyla birlikte %50 kadar az yaktigi donemler vardi 10 sene once.Eskiden nerdeyse benzin fiyatının yarısıydı
2012 Ağustos Kayseribenim hatirladigim hic bir zaman o seviyeye gelmedi. en fazla %30 civariydi diye hatirliyorum. dizelin litre bazinda daha az yakmasiyla birlikte %50 kadar az yaktigi donemler vardi 10 sene once.
yaklasik son 5 senenin (Mart 2018) fiyatlarini bulabildim en fazla, %14 o donemde.
Benzin +1.98Tekrar buluşacaklar yani
Gelecek zam değilBenzin +1.98
Mazot +0.95
Benzin +1.98
Mazot +0.95
Arkadaşıma şimdi mesaj atayım hocam )@Tulek Petrol bu kadar düşmüşken güzel haberlerinizden mahrum bırakmayınız lütfen.
@Tulek Petrol bu kadar düşmüşken güzel haberlerinizden mahrum bırakmayınız lütfen.
Teşekkürler.Şuanlık bir şey yokmuş hocam