Herkes elektrikli araca geçerse elektrik fiyatları sayaç başına 150 kw üstünde her kw için 15 20 tl falan olur güncel kurla.Endişeye mahal yok endişeye henüz çok varrrr
Herkes elektrikliye geçince benzin mazot ucuzlar belki
Herkes elektrikli araca geçerse elektrik fiyatları sayaç başına 150 kw üstünde her kw için 15 20 tl falan olur güncel kurla.Endişeye mahal yok endişeye henüz çok varrrr
Herkes elektrikliye geçince benzin mazot ucuzlar belki
Golf elektrikli olunca elektrikli araca hücum olmayacak. Onun çıkış fiyatı da ona göre olacak. Dizeli bilemem ama benzinli araçlar 5 para etmeyecek duruma bence gelmez. Elektrikliler hem alırken hem sürerken daha pahalı. İkinci el piyasası soru işareti.@golfcu91
Elektrikli Golf9 2028 dediler. (2027 sonbaharda tanıtılır)
Eğerki full yakışıklı ve 650 km menzille gelirse o zaman gerçek keder bu olur.
Eldeki benzinli+ dizel golfler üvey evlatı gectim evlatlıktan şutlanır 5 para etmez duruma düser
Kaynak ne hocam baktım haberlere ama göremedimMazota 2.90 TL indirim geliyormuş
Buna gerek oldugunu bile dusunmuyorum, elektrikli araclar yuzyilin teknolojisi falan degil, kendi icinde problemleri var. Petrolun de yakin gelecekte bitme durumu olmadigi icin içten yanmali araclarin bittigini görmeye bizim ömrümüz yetmez dusuncesindeyimGeçmişte nasıl benzinli araçlar LPG ye dönüştüyse ücreti karşılığı her araç uygun donanım ile elektirikliye dönüşecektir bugün çok basit olarak bşr bisikleti bile AliExpress ten aldığınız parçalar ile elektirikliye çevirebilirsiniz arabalar içinde aynısı olacak kimsenin arabası çöp olmaz merak etmeyin
Yeni yeni haberlere çıkmaya başlıyor hocam bende Petronasta gördümKaynak ne hocam baktım haberlere ama göremedim
169 kwh togg kafadan 12 bin mtv hatta bu sene 24 bin oldu aylık zaten bin ile 2 bin arası peşin maliyeti var, ekonominiz elvermedi mi yenisini alamadınız mı altınızdaki fosil yakıtlıyla devam edersiniz peki bu elektrikli araçlar 10 sene sonra ne olacak ben size söyleyim çöpBugün
Litresi 37,99 dan bp
800 liraya 21,05 litre mazot geldi
Sehiriçi max 350-360 km anca menzilim oluyor yol götürüyor bu kadar mazot(21 litre)
Ultra zengin adam
Evden sarjla 180 liraya 350 km gidiyor.
Fakir fukara adam olarak mazotlu dizel araca devam edicez mecbur......