Oğlum ilkokula başlayacak bu sene nasıl dikkat edeceğiz bilmiyorum, maskesini takmayı biliyor ama el temizliği ve oraya buraya dokunması konusunda endişelerim fazla, oyuna falan kaptırdı mı kendini bu çocuklar nasıl dikkat edecek.
Hocam mesele çocuklar değil ebeveynler bence.Oğlum ilkokula başlayacak bu sene nasıl dikkat edeceğiz bilmiyorum, maskesini takmayı biliyor ama el temizliği ve oraya buraya dokunması konusunda endişelerim fazla, oyuna falan kaptırdı mı kendini bu çocuklar nasıl dikkat edecek.
Kapalı bir alan 30 - 40 çocuk saatlerce içerde olacak havalandırma vs hak getire.. kantini var tuvaleti var daha...
hadi 1 - 2 ay camlar dayalı havalandırdılar, sonbahar rüzgarları sert esince ne olacak.
Okullarda öğretmenlik müdürlük yapan tanıdıklara soruyoruz onlar da bilmiyor ne olacak. Onların da işi zor.
Tv de Avrupada yaşayan bir bayan uzman da sürekli olarak "çocukların bulaştırıcılığı az, okulları kapatmak ilk etapta çözüm değil , avrupada okullar en son kapatılan yerler oluyor" vs deyip duruyor.. denk geldikçe gördükçe sinirlerim bozuluyor kadını.
Bu mesajımın üstünden 1 ay geçmeden biz de covid e yakalandık.Oğlum ilkokula başlayacak bu sene nasıl dikkat edeceğiz bilmiyorum, maskesini takmayı biliyor ama el temizliği ve oraya buraya dokunması konusunda endişelerim fazla, oyuna falan kaptırdı mı kendini bu çocuklar nasıl dikkat edecek.
Kapalı bir alan 30 - 40 çocuk saatlerce içerde olacak havalandırma vs hak getire.. kantini var tuvaleti var daha...
hadi 1 - 2 ay camlar dayalı havalandırdılar, sonbahar rüzgarları sert esince ne olacak.
Okullarda öğretmenlik müdürlük yapan tanıdıklara soruyoruz onlar da bilmiyor ne olacak. Onların da işi zor.
Tv de Avrupada yaşayan bir bayan uzman da sürekli olarak "çocukların bulaştırıcılığı az, okulları kapatmak ilk etapta çözüm değil , avrupada okullar en son kapatılan yerler oluyor" vs deyip duruyor.. denk geldikçe gördükçe sinirlerim bozuluyor kadını.