Geçmiş olsun Metin abi, ben de 3. Doz aşımı oldum 15 gün önce.Merhaba arkadaşlar çevremdeki herkes hastalığa yakalanmaya başladı çok dikkat edelim…
Ben tedbir için çarşamba günü öğlen üçüncü alaman aşısını oldum ve olmamış yada olacakların bilmesini istederim ki biraz sarsıyor ben; baş ağrısı, dişlerimin ağrısı, üşüme, titreme, ateş, halsizlik gibi daha önce covid olduğumda yaşadığım hemen hemen herşeyi 36 saat içinde yaşadım sadece ateş düşürücü özelliği olan ağrı kesici kullandım. Ve bu süreç bittikten sonra herşey normale döndü…
Corona ilk çıktığı günden bugüne kadar bulaşmamıştı. Dün akşam saatlerinde kardeşim pozitif çıktık, artık önemsemiyolar galiba ,ben kardeşimle temaslıyım ama bana izin var dışarı çıkmaya ee ben gidip başkasına bulaştırırsam ?Henüz bulaşmayan kaç kişiyiz?
(Patladığı dönemlerden birinde Samsun'dan Sabiha Gökçen'e uçakla gidip; oradan Beylikdüzü'ne toplu taşımayla geçmek zorunda kalmış birisi olarak soruyorum)
Güncel rehberden alıntıdır:Corona ilk çıktığı günden bugüne kadar bulaşmamıştı. Dün akşam saatlerinde kardeşim pozitif çıktık, artık önemsemiyolar galiba ,ben kardeşimle temaslıyım ama bana izin var dışarı çıkmaya ee ben gidip başkasına bulaştırırsam ?