muslumbingollu
Üye
Sent from my iPhone using Tapatalk
@maniax murat hocam ne yalan söyleyim basıyorum dayanmıyorum (bmw hariç kutsal araba onlara kapışmıyorum her zaman yol veriyorum özellikle 3.20ied ye) beni en çokta özellikle fordcular, hondacılara ve mazdacılar kışkırtıyo onlarıda zenonlarla önce nurlandırıyorum sonrada el sallıyorummaniax dedi:
ben de kendi segmentimde takılıyorum. B'lerle uğraşmıyorum. denk gelir de D segmenti dusuk hacimli dizel falan olursa onlarla da takılıyorumkimi-emd dedi:@maniax murat hocam ne yalan söyleyim basıyorum dayanmıyorum (bmw hariç kutsal araba onlara kapışmıyorum her zaman yol veriyorum özellikle 3.20ied ye) beni en çokta özellikle fordcular, hondacılara ve mazdacılar kışkırtıyo onlarıda zenonlarla önce nurlandırıyorum sonrada el sallıyorum
benimki kapışmak değil hocam ya. uzamak diyelimkimi-emd dedi:@maniax aslında çok fazla kapışmamak lazım ancak altında basınca giden bir araç olduğunu bilince dayanamıyosun ya murat hocam
çok tşk ederim yusuf hocam, benimde anlatmak istediğim buydu bunu birde 1.4 de düşünürsek 1-2 litre daha fark ediyo yoksa ben güzelim tsi den vazgeçip üstüne tonla para vererek niye tdi alayım aradaki 20 bin lira farka 10 bininine donanım alır 10 ni de cebimde kalırdı .değil miyusuf dedi:İstanbul şehir içi değerimi paylaşıyorum.
Bunun yarısı 2-3 km git gel neredeyse.
1 kere kocaeliye gittim trafiksiz. 1-2 kere de karşıya geçtim bunlarda trafik vardı ama.
Hocam 1.4 ile en fazla 0.3 0.4 litre farkeder. Ben bunu satıp 1.4 TSİ geçme düşüncesindeyim. Geçen sene 15.000km yol yaptım tam. Dizeli kesinlikle düşünmüyorum. Benzinli benim için opsiyon gibi bir şey. Fazla da yaksa dizel sesinden iyi benim için Nasıl leon yalıtımı iyi değil diye golf alıyor isem daha sessiz diye de 3-5 Bin tl veririmarfkync dedi:çok tşk ederim yusuf hocam, benimde anlatmak istediğim buydu bunu birde 1.4 de düşünürsek 1-2 litre daha fark ediyo yoksa ben güzelim tsi den vazgeçip üstüne tonla para vererek niye tdi alayım aradaki 20 bin lira farka 10 bininine donanım alır 10 ni de cebimde kalırdı .değil miİstanbul şehir içi değerimi paylaşıyorum.
Bunun yarısı 2-3 km git gel neredeyse.
1 kere kocaeliye gittim trafiksiz. 1-2 kere de karşıya geçtim bunlarda trafik vardı ama.