Hocam, kabloyu Flashlamayı denediniz mi? Dosyayı indirin, nasıl yapılır videosu içinde mevcut. Deneyin en azından. Benimde 18.9 kablom çalışmıyordu, bu programı satıcı göndermişti yaptım ve hâlâ çalışıyor. Ve cenk hocamın sayesinde de 20.4 sürümüne yükselttik.Cem bey merhaba,öncelikle forumda yaptığız yardımlarınız ve başarınız için sizi çoook tebrik ediyorum.Maşallah...hayırlı bayramlar diliyorum.
Kısacası benim sorunum kullanmakta olduğum 18.9 kablom sebebini halen çözemediğim bir şekilde devre dışı kaldı galiba internet açıkken güncelleme yaptı ve bloke olduğunu düşünüyorum. Müsait olduğunuz zaman banada yardımcı olurmusunuz acaba? Ben her zaman hazırm .Şimdiden teşekür ediyor,iyi akşamlar dilerim.
TeşekkürlerHocam, kabloyu Flashlamayı denediniz mi? Dosyayı indirin, nasıl yapılır videosu içinde mevcut. Deneyin en azından. Benimde 18.9 kablom çalışmıyordu, bu programı satıcı göndermişti yaptım ve hâlâ çalışıyor. Ve cenk hocamın sayesinde de 20.4 sürümüne yükselttik.
https://s4.dosya.tc/server6/b00t2l/VCDSLoader_v7.0Full--18.9.rar.html
Valla elinize sağlık, çok güzel oldu. Kablo da ayrı iyi oldu valla sıkıntısız şuanda sayenizde@HONEY Ne demek hocam evde otururken iyi oluyo bana da