Kıymetli üstadım...
Bir de istanbul Büyükşehir kork derler...
Uçağım iniş için alçalırken aklım karmakarışık...
Her ne hikmetse " ilk kavuşmanın mutlaka fotoğraflanmasını ve ilk göz göze geldiğinizde mutlaka bu anın ve anınısının hatırlanması için fotoğraflanmasını" salık verdiğim dostumun ibretlik kısa bir yanıtı vardı;
"Belki de o sen olursun..."
Allahtan dileği olanlardandanım sanırım... bütün bunlar konuşulurken aklımın ucundan bile geçmeyen İstanbul'a seyahatim...
Gökyüzünde istanbul semalarında süzülürken neredeyse genlerimize kadar işlemiş bu korkulu hikayeye bu milyonlarca insan arasında bir çok dostumun var olduğunu kendime hatırlatarak ara verdim...
Bu sözler doğru olsaydı eğer kapıda beni bekleyen bir dostum olmazdı...
Negatiwe nickli Serdar Hocam beni aldı ve kısa bir yolculuktan sonra buluşma noktasına ulaştırdı.
Önce Yusuf sonra Emrah Hocam geldiler ve omuz omuza bir kaç poz aldık...
Ekli dosyayı görüntüle 3237
Bizi bekleyen karşı yakadaki magic nickli Emre Hocama ulaşmak üzere yola çıktık kısa bir sohbetten sonra...
Yol uzun ve kavuşmak üzere bekleyenler bizi beklemektedir...
Vardık nihayet...
Doğuş Kartal Bayisindeyiz...
Satış temsilcisi Erkan Bey in karşısındaki masada öteden beri tanıyıp da kısmet olup karşılaştığımız Emre Hocam ve ailesi ile birlikte birer çaydan sonra aracı görmeye indik hep bitlikte...
İlk pozları ben aldım...
İnsanın mutluluğunu paylaşacak kadar kıymetli dostlara sahip olması nedir ispatladı yaşananlar.
Bana kalırsa Bu noktada pozlar konuşmalı ve ben susmalıyım. Çünkü yüz ifadelerinden anlaşılacağı üzere benim sözlerime gerek olmayacak denli net pozlar bunlar.
Sanırım kontrolleri gülümseyerek geçireceğini tahmin etmemiştim kıymetli üstadımın... Siz varsınız diye dedi beni daha da mutlu etti.
Ama en çok da hazırladığı Word dosyasına aktardığı ve Check list haline getirdiği benim listemi bene uzatınca mutlu oldum...
Saat 15.45 te başlayan kontrollerimiz 17.00 de "kapatıyoruz" diyen nazik uyarıyla sona erdi..
Çok şükür hata yok...
Sonrasında yorgunluk atmak için Bostancı sahilinde yemek ve çay...
Akşamı ettik...
Gece yarısı evlerine dönen dostlarımızın gönlünde kalan bir hoş sedadır sadece mutluluklar arasında ulaşılmaz olan anılarımız ve hasb-ı halimiz tadı damağımda kalan ve gecenin 01.12 sinde bunları bana yazdıran...
İbrahim Tatlıses in meşhur repliği aklıma geldi ve kendimce yorumlayarak kendi kendime terennüm edercesine söylerken yakaladım kendimi...
"İstanbul koca şehir...sevenleri de kavuştur gönlünde sevdayla yapıp tutuşanların yangınını söndür kavuşmalarınla..."
Allahtan dileği yerine getirilen mutlu insanlardan biriyim...
Bu gece gözüne uyku girmeyecek dostumun temiz kalpli temennisi gerçekleşen..
Kendi aracım gibi sevindim ve onun gibi kontrol ettim..
Hem başkaları mutluluğundan geçer insanoğlunun mutluluğunun yolu diyenlerdenim...
Ne mutlu ,mutlu olan dostları olan, bana...
Önemli Not:
Hasan Hocam sizi saygıyla andık...
Ve emin olun ilk baktığım lastiklerin tarihiydi:
2016 9. Hafta...
Aman Sorun yok ..
Sayenizde bu hassasiyete de kavuştuk...
@HaK
Ekli dosyayı görüntüle 3238
Ekli dosyayı görüntüle 3241
Ekli dosyayı görüntüle 3239
Ekli dosyayı görüntüle 3243
Ekli dosyayı görüntüle 3242