Evet hocam[mention=11839]HONEY[/mention] üstadım eeprom yüklemesini yaparken kablo araca bağlı kontak açık mı olması gerekiyor
Hocam benim kabloyu pc hic bi sekilde tanimiyor atmegayi usbapla flasliyorum ama ftdi flaslamak icin programi actigimda pc kabloyu görmüyor kablo çöp galiba[mention=22193]aslan0320[/mention] [mention=9795]mehmetavci37[/mention] Yapamazsanız uygun zamanda uzaktan bağlanıp bakayım ...
arkadaşım aynısı bende de oldu eprom yazdırma işlemlerini tekrar kablo araca bağlıyken yaptım sorun halloldu hatta şu anda 21.3.0 versiyonu çıktı onu bile kullanabiliyorumMerhaba öncelikle bu yazıyı yazıp programları bize sağlayan arkadaşın ellerine sağlık
benim cihazımda farklı bir sorun var
cihaz ile sadece bi tane özellik açtım ondan sonra cihazım çalışmamaya başladı
çalışmama derken bağlıyorum test ediyorum herşey ok yazıyo sonra özellik açmak için center elec veya auto hvac a girmek için tıklıyorum ama hiç bir şey olmuyo mmouse imleci dönüp duruyo ama kodlama yerine girmiyo
birkere ilk bağladığımda yaptım birdaha olmadı
cihazım internete bağlı değildi defalarca program açıp kurum sildim ama düzelmedi
nasıl bir yol izlemem lazım acaba
ben 21.3 kullanıyorum sorunsuz çalışıyor kablom 20.4 tü eski versiyonuVagcom 21.3 sürümü çıkmış kabloyu 21.3 e güncelleyen yada bilgisi olan var mıdır