Çalışmadı ya bendeki kablo Cem hocam.@Link35 iş yapar muhtemelen, Caddy'lerde tamamen uds e geçildimi bilmiyorum ama bağlanıp deneyin, belki bazi modulleri görmez ama siz 20.4 yada 20.12 yukleyin Vcds olarak. Kablonun versiyonu Vcds versiyonundan bagimsizdir, 19.6 kablonun degil vcds in versiyonu. 19.6 da calisan kablo 21.3'e kadar calisiyor halen ama 21.3 de bazi sorunlar var. Önemli olan modullerin ne kadarınin tamamen Uds protokolune geçmedigi. Polo denemedim ama 2020 Golf'de de çalışır bu arada kablo
Forumun kablo uzman yetkilisi oldunuz farkında olmadan Cem hocam@Octavia bişeye gerek yok Vcds 21.3 yukle bilgisayarina çalışır.
Dilimde tuy bitti ama anlatamadim bu vesile ile bi daha yazayim Kablonun versiyonu ile Vcds versiyonu farklı şeyler, Kablonuzda 1.96 Firmware yüklüdür ve 18.9'dan 21.3'e kadar hepsiyle çalışır
Hocam vcds loader olmadan çalıştırsam sorun olur mu?@Octavia bişeye gerek yok Vcds 21.3 yukle bilgisayarina çalışır.
Dilimde tuy bitti ama anlatamadim bu vesile ile bi daha yazayim Kablonun versiyonu ile Vcds versiyonu farklı şeyler, Kablonuzda 1.96 Firmware yüklüdür ve 18.9'dan 21.3'e kadar hepsiyle çalışır