Keşke çalışmasaymış hocamvalla hallettim arkadaslar işe yarıyor 5 aydır calısmayan kablom artık calısıyor [emoji4] . bir şey soracagğım acaba 2013 model 1.4 tsi 122 dsg confortline olan arkadaslar coodinglerini save yapıp bana atabilirmi bütün coodinleri bir birine karıstırdım galiba araba 5. vitesden yukarı cıkmıyor arka kapıları kitlenmiyor direksiyon üzerindeki düğmeler calısmıyor
Hocam aynı sorun bende de oldu. Siz nasıl çözdünüz. Vagcom 18.9 ile mi çözüldü?valla hallettim arkadaslar işe yarıyor 5 aydır calısmayan kablom artık calısıyor [emoji4] . bir şey soracagğım acaba 2013 model 1.4 tsi 122 dsg confortline olan arkadaslar coodinglerini save yapıp bana atabilirmi bütün coodinleri bir birine karıstırdım galiba araba 5. vitesden yukarı cıkmıyor arka kapıları kitlenmiyor direksiyon üzerindeki düğmeler calısmıyor
2013 1.4 tsi 122 bg dsg aracımın yedeği ben de var. Mailinizi yazarsanız paylaşayımvalla hallettim arkadaslar işe yarıyor 5 aydır calısmayan kablom artık calısıyor [emoji4] . bir şey soracagğım acaba 2013 model 1.4 tsi 122 dsg confortline olan arkadaslar coodinglerini save yapıp bana atabilirmi bütün coodinleri bir birine karıstırdım galiba araba 5. vitesden yukarı cıkmıyor arka kapıları kitlenmiyor direksiyon üzerindeki düğmeler calısmıyor