Ersin Çelebi
Yeni Üye
- İsim
- Ersin
Aynı işlem ile yeni lisans yazabilirsiniz. Ayrıca lisansı bloke olmuş kabloları da bu şekilde yeniden aktif hale getirebilirsiniz. Ben bu sayfayı dosyaları ararken buldum. 20.4 yüklü kartım update sonucu bloke oldu ama yeniden flashlayınca lisans olayı düzeldi. Siz de yapabilirsiniz.Benim ayrı bir sorum var bendeki kablo loader'li olan modelden , kabloyu aldığım zaman satıcı uzaktan bağlanıp aktivasyon gerçekleştirmişti ama şimdi başka bilgisayara geçtim ve aynı işlem için ekstra ücret istiyorlar. Ben de burada anlatılan işlemle kabloyu kullanabilir miyim veya başka bir yöntem var mıdır? İşin uzmanlarından yardım bekliyorum
Yükseltme sırasında mı aldınız hatayı yoksa vag-com kullanımı sırasında mı?@fatihbozdag Merhabalar ben denediğimde interface not found hatası aldım ve değerlerde konu anlatımında söylenenlerle aynı. Siz böyle bir sorunlar karşılaştınız mı?
valla hallettim arkadaslar işe yarıyor 5 aydır calısmayan kablom artık calısıyor . bir şey soracagğım acaba 2013 model 1.4 tsi 122 dsg confortline olan arkadaslar coodinglerini save yapıp bana atabilirmi bütün coodinleri bir birine karıstırdım galiba araba 5. vitesden yukarı cıkmıyor arka kapıları kitlenmiyor direksiyon üzerindeki düğmeler calısmıyorForumda bulunan 18.9 versiyonu indirip deneyin yine hata alırsanız kablo versiyon yükseltip deneyin isterseniz forumda anlatımı var