@Erhan39 erhan hocam link için teşekkür ederim , 2020 yılında 20.4 sürümü olan kablo almıştım 2020 model aracıma kodlama yapamıyorum hata veriyor , bu attığınız link ile kablo versiyon yükseltmesi yaparsam kablo versiyonu kaça yükselmiş olacak 20.4 ün üstüne çıkacak mı ?https://mega.nz/file/3eAz3ZDa#JCHoRzTlNZn5SoKATyu4dmkI_d5nCA4KkfsI0qsLHq8
Video izle kablon düzelecek. program içinde
Sayfanın en başına gelin orda arkadaş nasıl yükseltileceğini anlatmış@Erhan39 erhan hocam link için teşekkür ederim , 2020 yılında 20.4 sürümü olan kablo almıştım 2020 model aracıma kodlama yapamıyorum hata veriyor , bu attığınız link ile kablo versiyon yükseltmesi yaparsam kablo versiyonu kaça yükselmiş olacak 20.4 ün üstüne
@Erhan39 hocam nasıl yapıldığı sormuyorum benim aldığım kablo zaten 20.4 , versiyon yükseltme işlemi yaparsam kablo 20.4 ün üstüne mi çıkacak onu anlamadımSayfanın en başına gelin orda arkadaş nasıl yükseltileceğini anlatmış
Sayfanın en başına gelin orda arkadaş nasıl yükseltileceğini anlatmış
Teşekkür ederim bir bakayım@Rx7 benim baktığım yüksek maliyetli hiçbir ürün artık gönderilmiyor maalesef satıcıya sorduğumda vergi numarası girmemiz gerektiğini söylemişti yani