O kumaştan bulabilirse maslak bekar oto döşeme bulur., bulamazsa zaten başka kimse bulamaz., işçilikleri-zanaatkârlıkları üst seviyedir., tabi fiyatları da öyle., görüşmek lazım.,@forzaGilles o da bir seçenek olabilir ama açıkcası böyle ufak bir sebep için koltuk değiştirmek pek mantıklı gelmedi, yanlış anlamayın lütfen
Pentastripe adı ile anılan bir döşeme var.@doganersin allstar ın koltukları farklı mı ki hocam?
Hocam 49500 km de koltuğun bu duruma gelmesi kabul edilemez bir durum ama nasıl kabul edilemez?@frknyldrm
Hocam
49500 km de koltuğun bu duruma gelmesi kabul edilemez bi durum !
Ben mk4 örneğini komşumun aracından verdim . Siyah kadifeli 1.9 tdi comfort koltuğu 187 bin km de idi en son geçen yaz ....birlikte arabaları temizlemiştik evin önünde..
Hadi benim örneğim istisna olsun !
Mk4 yıpranmış koltuk resimleri eklediniz.
Resimlere ait araçların hepsinin +200 bini devirmiş olduğu aşikar.
Yani demem odur ki ?
49 binde mk7 bir golfün koltuk yıpranması komedi bir durum (bu araç 1997 nin değil 2013 ün teknolojisiyle üretildi)
Mk7 koltuğu +200 binde yıprandığında ses çıkarana isyan edene herşeyin bir ömrü var buraya kadarmış der geçeriz tabi.
@frknyldrm
Hocam arabaya indi bindi sayacı olaya çözüm olur kabul ama
Mk7 bir golf geçtim 5 yılı 10 yılda bile bu hale gelmemeli .
Avm deki wc nin klozeti değilki bu değdirmeden çömelip temassız işlem yapayım ?
Araba koltuğu işte inerken binerken temasla aşınmayı bir tek vw halledemiyorsa (ki başka marka araçlarda yok)
Olay kronik sorunlar listesine mecburen girer
Benim bu forumda okuduğum en az 15 farklı koltuk şikayeti var ?
Web de 50
Şikayet varda 20
Ekli dosyayı görüntüle 31540
Her konuda en iyisi Golf olsa diğer otomobilleri kim neden alsın zaten? Keşke hiçbir yeri yıpranmasa, her şey muhteşem olsa ama kumaş bu neticede elbette yıpranacak.@frknyldrm her 1 km de dahi inilip biniliyor olsa dahi böyle bir şey yakışmıyor. Daha kötü kullanılan ama böyle bir sorunu olmayan araçlar fazlaca var