@frknyldrm ben de koltuğu için seçtim fakat 40 küsür bin km de bu durumun normal olduğunu söylüyorsanız başka bir şey söylemeye gerek yok diye düşünüyorum
Hocam bir dünya şey yazdım, böyle bir sonuç çıkarılıyorsa bence de başka bir şey söylemeye gerek yok.@frknyldrm ben de koltuğu için seçtim fakat 40 küsür bin km de bu durumun normal olduğunu söylüyorsanız başka bir şey söylemeye gerek yok diye düşünüyorum
Ben bu temizliği koltuklarda 1,5 - 2 ayda bir nemli bez ile yaparım, kapı içi ve kol dayama tekstilleri de 10-15 günde bir aynı şekilde temizlerim 0 km temizliğinde kalır ama, koltuk aşınmasının önüne t shirt ile geçebildim. çok önemli olan bir hususu da unutmadan belirteyim, koltuğa t shirt giydirdim ama koltuk hava yastığı yerlerini açmayı unutmuştum. @frknyldrm arkadaşımız kitapçıktan bir alıntı yaptığı bölümde temizlik ile ilgili olarak hava yastıklarından bahsediliyordu ve aklıma geldi, şimdi inip o kısımları keseceğim. her ne olursa olsun önce güvenlik gelir.@frknyldrm
@Musaaksoy
Olayın bir salgına dönüşmemesi adına?
Ne yapılabilir?
En azından araç iç temizliğinde koltukların en pahalı kimyasallar dahil ıslak/ köpüklü temizlik işlerine daha temkinli yaklaşabiliriz . Yani o koltuklar vucut temasıyla yıpranıyorsa bezle süngerle fırçayla daha bi kırılgan yıpranmaya müsait hale gelebilir mi ?
Silme / kas gücüyle temizlik / ovalama olaylarına dikkat en azından o hassas bölgelerde
İran halısı kullan üstat şaka bir yana bej daha da dikkat gerektiriyor, hem yıpranma hem de kiri belli etme yönünden.@Culture33
Benim bu tshirt işini kabullenmem mümkün değil !
Heleki bej alcantra kullanıcısı olsam ?
Yani sırf iç ortamı x2 misli elit /quaity /premium gösteren bu bej alcantra koltukları illaki kendime teşhir etmeliyim ki , her bindiğimde tatmin etmeli.
A3 dynamic koltuğum olsa bu ayıbı gizlemek bahanesiyle değil tshirt? kaban palto mont ne varsa giydirirdim ?
Hatta üstüne evdeki kilim / ısparta el dokuma halı falan daha iyi gider A3 Dynamiclere ...