Jant Boyama - Beyaz Golf için renk ne olmalı?

Önceki aracım Leonu jantlarını plastidip benzeri bir ürünle kendim gunmetal kaplamıştım. Beyaza gunmetal daha çok yakışıyor bence.
7425d8f4a0e705e511736ae9f895a34a.jpg

3aa56a718c4c2ac684285dbbe4d180ab.jpg

b8a4e6677bc7ce846b085de52dd2f598.jpg

@SCC ben siyah plastidip ile boyadım 2-3 ay sonra soyulmaya başladı bide onu çıkartmak için birsürü uğraştım pek tavsiye etmem.

• Beğen
Tepkiler: SCC
Galiba en iyisi siyah teneke jant ile devam. Kafa rahat 😅

@typhoons evet fiyatlar öyle aynı yere sormuş olabiliriz  olmuşken boya vernik düzeltme vs.. Aradan çıkacak 5 sene daha götürür 18" yapacaktım  sıkıntı yola çıktımmı 1000 km deviriyorum kafa bırakmaz dijonları seviyorum güven veriyor balon yapmıyor bir 15 /16 gibi rahat olmasada ideal boyutta, gun metal güzel duruyor herkes aynı düşüncede sanırım yaptıracağım bakalım nasıl olacak 🙂

• Beğen
Tepkiler: SCC
@Haktan bir tanıdık vasitası ile görüşmüştüm oda yoğun bende  bir boşluk bulup  jantları verip geçici takılacak 3 gün sonra tekrar gidilecek.  işlem sonrası resimleri atarım. 

Kendi orijinal rengi de yeniden iyi olur [emoji106]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

-Jant üzerindeki pislik ve eski boya kumlanarak çıkarılacak ise
-yamuklar çizikler düzeltilecek ise
- verdiğim renk kodu statik boya şeklinde uygulanacak ise
Ben 4 jant için 600 veririm.

(bu isler sprey, folyo, plasti dip vs. ile olmaz)

hocam net gun metal geçen bununla alakalı bir konu görmüştüm bulursam atarım beyaza gun metal çok iyi gidiyor bende alıp boyatmayı düşünüyorum

-Jant üzerindeki pislik ve eski boya kumlanarak çıkarılacak ise
-yamuklar çizikler düzeltilecek ise
- verdiğim renk kodu statik boya şeklinde uygulanacak ise
Ben 4 jant için 600 veririm.

(bu isler sprey, folyo, plasti dip vs. ile olmaz)
Özdemir bey 600 tlye yapan bir yer biliyor musunuz istanbulda önerirseniz çok sevinirim.

Geri
Üst Alt