Hocam konu 2 yıl önce açılmış. 600 TL pek gerçekçi bir bedel değil bu piyasa şartlarında.Özdemir bey 600 tlye yapan bir yer biliyor musunuz istanbulda önerirseniz çok sevinirim.
Hocam konu 2 yıl önce açılmış. 600 TL pek gerçekçi bir bedel değil bu piyasa şartlarında.Özdemir bey 600 tlye yapan bir yer biliyor musunuz istanbulda önerirseniz çok sevinirim.
600 tl yazan arkadaş pazar günü 15:30 da yazdığı için sorma ihtiyacı duydum. Konu eski ama yanıt yeni olunca sormak istedim.Hocam konu 2 yıl önce açılmış. 600 TL pek gerçekçi bir bedel değil bu piyasa şartlarında.
@ozdemir0629 hocam dediğiniz şekilde İstanbul’da jant boyayan yer mevcut bir iki hafta önce 17 inç jant için kargo dahil 2000 TL fiyat verdi-Jant üzerindeki pislik ve eski boya kumlanarak çıkarılacak ise
-yamuklar çizikler düzeltilecek ise
- verdiğim renk kodu statik boya şeklinde uygulanacak ise
Ben 4 jant için 600 veririm.
(bu isler sprey, folyo, plasti dip vs. ile olmaz)
Doğrudur hocam kafa karışıyor600 tl yazan arkadaş pazar günü 15:30 da yazdığı için sorma ihtiyacı duydum. Konu eski ama yanıt yeni olunca sormak istedim.
mükemmel görünüyor...benim siyah plasti dip kaplıydı , söktürdüm gun metal yaptırdım. fikir vermesi açısından paylaşıyorum.
Ankara’da jant konusunda firmanın ismi yada yeri neresidir not kalsın forum da reisKonuyu ben açmıştım ankara şaşmazda jant işinde çok iyi bir firma vardı geçici jant lastik ayarlayıp arayacaktı halen bekliyorum. Her aradığımda taşınıyoruz / Aşırı yoğun / Geçici jant lastik yok. vs.. 4/5 kere oyaladı o süreçte Oz jant alacaktım 18 fiyatlar uçtu ara ara başımı kaşıyacak vakit olmuyor derken biz bu rakamı en az 3 katı olarak düşünelim.
Gold jant Şaşmaz Sanayi Sitesi 2481. Sokak 1/5 Şaşmaz / AnkaraAnkara’da jant konusunda firmanın ismi yada yeri neresidir not kalsın forum da reis
Hocam bugünlerde fiyat aldınız mı güncel fiyat nedir acaba ? buraya yada özelden telefon numarasını yazar mısınız fiyat almak istiyorumGold jant Şaşmaz Sanayi Sitesi 2481. Sokak 1/5 Şaşmaz / Ankara