Ender
Moderatör
- İsim
- Ende Hoca
- Araç
- Golf 7 1.6 TDI Highline Trp. + MK 7,51.4 TSİ Golf R line + GTI 2.0 300 hp MK5 + MK6 ...
Merhaba Hocam, Yaptığınız yorumdan ve yolculuğunuzdan Şuan bir sıkıntı olmadığıni çıkarıyorum. Lakin Servise gitmenizde fayda görüyorum en azından hata varsa servis sorgusunda bilgisayarla kontrolünde çıkacaktır. Devirdaim bazen elektronik okumada hata algılayabiliyor. Kalıcı yada geçici olduğunun en sağlıklı yolu kontrol edilmesinde. Vag grubu araçlarında Kronik olduğundan ve motor aciddi zarar verebileceğinden ilk fırsatta Servise göstermenizi tavsiye ediyorum. Son olarak Sıcaklık Kısmı için Yağ değilde Hararet tablosuna bakmamız önemli. Bazen yağ sıcaklığı 105 de olabilir 80 de yani o kısım sizin sorununuz değil.
iki seçenek var sizin durumunuz için
1.Şanzuman aşırı ısındı KEnara çekin 12-20 dakika soğumasını bekleyin demiştir ki bu Güzel haber olanıdır.
2. ise Aracınız Aşırı ısınmıştır, Hararet göstergesi 90 üzerinde göstermiştir ( siz farketmemiş olsanızda) işte o zaman Devir daim sıkıntısı vardır anlamındadır.
Hayırlı Bayramlar diliyorum.
iki seçenek var sizin durumunuz için
1.Şanzuman aşırı ısındı KEnara çekin 12-20 dakika soğumasını bekleyin demiştir ki bu Güzel haber olanıdır.
2. ise Aracınız Aşırı ısınmıştır, Hararet göstergesi 90 üzerinde göstermiştir ( siz farketmemiş olsanızda) işte o zaman Devir daim sıkıntısı vardır anlamındadır.
Hayırlı Bayramlar diliyorum.