Çok geçmiş olsun, Allah beterinden korusun. Ben tam konuyu anlayamadım. Siz çarpan şahısı korumak, onun cebinden para çıkmasın engellemek için mi elden 4000 lira alıp yolunuza devam ettiniz? Kasko şişirmesi değil, 4000 lira doğru fiyattır. Yedek parçalar inanılmaz pahalı çünkü. Yalnızca arka tampon difizörü 1000 TL. Sizin durumda difizör yok ama, fiyatı anlayabilmeniz açısından söyledim. Elinizdeki nakit ile çıkma beyaz tampon alın çıplak, yada servisten yalnızca çıplak tampon plastiği sipariş edip boyatın ve şu an üzerinde bulunan difüzör, kedi gözü vs. diğer tampona taktırıp takabilirsiniz. Hiç bir sakıncası yok. Bagaj kapağı için ise göçükcüler rahatlıkla halleder. Burada dikkat ve talep etmeniz gereken göçükcü arkadaşın bagaj kapağını sökmeden üzerinde tamir etmesi. Genelde paneli söküp dışarıda düzeltip takıyorlar, sonra civatalardan sök tak olduğu anlaşılıyor ve can sıkıyor.
Geçmiş olsun.
Edit. Eş zamanlı mesajdan anladım olayı, ben olsam sizin kadar iyi niyetli davranmazdım. Özellikle çarptıktan sonra kaçmaya çalışan biri için. Neyse umarım elinizdeki mebla ile çözebilirsiniz, 7 tampon çıkması bol miktarda mevcut. Özellikle büyük şehirlerde.