thelakayit
Üye
Golf 7 aracımla kaza yaptım
Moderatör tarafında düzenlendi:
Hocam fransız öpücüğü ile göçük düzeltme tabirini ilk defa duydum, çok güldüm. Sanayi jargonu mu? .Hocam gecmis olsun, resme bakip soylemek zor ama iyi bir usta guzel bir fransiz opucugu ile bagaji boyasiz duzeltebilir. 7 tamponu bi ara forumda 400 liraya kadar bulunabiliyordu. 7.5 dusunurseniz 2-2.500den agiz açıyorlar.
Geçmiş olsun hocam, gerekli tavsiyeler verilmiş o konuda bir şey söylemeyeceğim lakin ben karşı tarafın sigortasız gezmesine takıldım.Merhaba değerli forumdaşlarım.Bugün park halindeyken araba içerisinde oturuyordum arkamdan mitsubishi bir pikap şöförü ileri takcam diye geri vitese takıp arada 3 m gibi bir mesafe olmasına rağmen hızla geldi duran aracma arkadan çarptı.Sağolsun emniyetteki arlkadaşlarım geldiler adam da sigorta yok muayene yok ters yönde park var ve kaçmaya çalıştı tabi sonunda emniyetteki arkadaşlarımız ve kamera olayı çözdü servisi aradım tampon vs foto attım arkadasımdı servistekler hemen fiyat verdiler kabataslak fiyatı talep ettim yoksa adam ceza üstüne ceza yediği gibi kasko şişirmesiyle cezalar dahil 4 bine yakın ceza 6 bine yakın da servisle 10 bin ödeyecekti ben de elden 4 bin tl aldım ve anlaştık işte fotolar .Şimdi sizce tampon onarım ve boya artı bagaj kapağı göçük onarım eğer cok boya atmazsa düzeltirken rötuş düşünüyorum ama cok boya atarsa yarısına yakın boyanmasına ne dersinz bir de tampon değişim olsun mu sizce ?
Ekli dosyayı görüntüle 33251
Ekli dosyayı görüntüle 33252
Ekli dosyayı görüntüle 33253
İnsanoğlu öyle çiğ süt emmiş ki, tarifi yok.@thelakayit Bizler iyi niyetliyiz elimizden geldiğince insanlara yardım etmeye çalışıyoruz peki ama karşıdaki insanlar acaba buna değer insanlar mı onu bilemiyoruz. 2009 yılında başımdan geçen bir olayda karşı tarafta 20 yaşındaki bir arkadaşın park yerinden hatalı çıkması ve suçun tamamının ona verilmesiyle aşağıdaki aracın içinden canlı çıktım. belimde bir süre rahatsızlıklar oldu karşı taraf gelip bir özür bile dilemedi hatta ukalalık bile yaptı. İyileşince savcı çağırdı ve şikayetçi misin dedi canına zarar gelmiş ilerde belinde kalıcı sorun çıkarsa dava açarsın dedi bende insandır hata yapar dedim bi özür bile dilememiş olsa da şikayetçi değilim dedim. Bir sonraki kazada yine birisiyle çarpıştık adamda ne ehliyet ne ruhsat ne muayene hiç biri yoktu ve efelendi bende güzelce ona dedim ki arabamdaki hasarı öde yada polisi çağırayım onlarla dertleş Paramı aldım tabi ama bir sorun vardı içimi kemirdi bu maganda benden sonra bir çocuğa çarpıp öldürse ne olacak halbuki bana çarptığında polisi çağırsaydım cezasını çekecekti. Onun için bence benim fikrimdir evrağı olmayan adam trafiğe çıkmasın yavrularımız yada yakınlarımız zarar görmesin. Ekli dosyayı görüntüle 33295Ekli dosyayı görüntüle 33296
Ben de 2 gündür jado330 mu yoksa viafo mu alayım diye bakınıyorum. 1ay önce 300tl olan fiyatlar şimdi olmuş 550-600@tiesay Kaderden kaçamayız ama önlem alabiliriz diye ön arka viofo taktım en azından suçsuz isem kanıtlayayım diye. yoksa karşı tarafla uğraş dur ne insanlar var.