Ahmet Tokmak
Üye
@DuzboruDownpipe Tamam hocam şimdi araştırmaya başlıyorum. Kafama takılan noktalarda mutlaka yardımınıza başvuracağım. Tekrardan çok teşekkürler.
Selam., camın 2019 üretim olduğunu nerden anlıyoruz..?Cam 2019 tarihli hocam hayırlı olsun, camınıza taş değmesin inşallah.
Selam., camın 2019 üretim olduğunu nerden anlıyoruz..?
Aynen detaylı ve bilgilendirici bir konu iyi olabilir. Ben her alacağımız araçta bakarım. Mesela şu anki arabamızda sağ ön cam kırıldığı için degismistik 2017 de onda 7 yazıyor, kalanlarda 5 yazıyor.Tam şimdi forumdan konu linki paylaşmak için arıyordum, meğer daha önce açmamışız bununla ilgili bir konu. Detaylı bir konu hazırlamak iyi olacaktır sanırım.
Herhangi bir + sı - si olmaz. Sadece cam değişmiş mi değişmemiş mi onu öğreniriz Cam bu taş geliyor çatlıyor sonuçta.@AhmetCakmak Ben de üretim yılının ne artısı eksisi olabilir ki diye düşünüyordum Konuyu merakla bekliyorum.
Ekspertizler nasıl şaaak diye bu cam değişmiş diyebiliyorlar zannediyorsunuz@DuzboruDownpipe Bunu hiç düşünmemiştim :lol:
Ben de özellikle logoya bakmaya çalışırım hocam. Ekspertize sokmadan önce bakılacak şeyler top 10'da ilk sıradadır cam benim için. Yan sanayi ön camın bazen dikişi tutmayabiliyor. Tabi cam önemli değil ama kaportaya bakmadan önce fikir veriyor benim gibi amatörlere.Aynen detaylı ve bilgilendirici bir konu iyi olabilir. Ben her alacağımız araçta bakarım. Mesela şu anki arabamızda sağ ön cam kırıldığı için degismistik 2017 de onda 7 yazıyor, kalanlarda 5 yazıyor.