Ahmet Tokmak
Üye
@Mertcan33 Hocam 2. aracım olduğu için yılda 2-3 ay kadar kullanıyorum Golf'ü. O yüzden kasko yaptırmayı düşünmemiştim. Ama yaptırmak gerekiyor. Sonuçta 150k ların üzerinde bir değeri var artık ortalama Golfl'erin. Zaten kazayı da her sene yapmazsınız 1 kere başınıza gelir ve o zaman da kaskolu olmak müthiş avantaj. Ben hasar bölümünü ziyaret ettiğimde birçok hasarlı tamir aşamasında araç gördüm ve inanın basit gibi sandığınız kazalarda bile 30-40 binlerden aşağı masraf yok. Bir de aracını bırakmaya gelen vatandaşları da gözlemledim. Adam geliyor bir kaza tutanağı bir de araç teslim tutanağı her neyse imzalayıp hadi güle güle deyip çıkıyor. Kaskolarda ikame araç da cabası adam hayatına devam ediyor. Kaskonun olmadığını varsay. Hele bir de servisin çıkardığı rakamları karşılayamıyorsanız Allah düşmanımın başına vermesin çekici sırtında o servis bu usta gezer durursunuz.
Ben kasko yaptırıp camı serviste ücretsiz değiştirip 1 yıl kaskolu da binebilirdim ama vicdanım elvermedi. Benim bu davranışım muhtemelen yüzlerce sigortalının poliçesine para olarak yansıyacak bir o kadar kişinin hakkına girmiş olacaktım. Ama kaskomu en kısa sürede yaptıracağım inşallah.
Ben kasko yaptırıp camı serviste ücretsiz değiştirip 1 yıl kaskolu da binebilirdim ama vicdanım elvermedi. Benim bu davranışım muhtemelen yüzlerce sigortalının poliçesine para olarak yansıyacak bir o kadar kişinin hakkına girmiş olacaktım. Ama kaskomu en kısa sürede yaptıracağım inşallah.