Acemi
Üye
- İsim
- Güneş Sevgi
@AhmetCakmak ya aslında SUV dediniz aklıma Karoq geldi Her şeyde de gönlüm var benim nasıl olacak bilmiyorum.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Yerden göğe haklisiniz,.@sertan Hocam araçtan memnunum aslında ancak şöyle ifade edeyim her şey bu forumda ki değerli arkadaşlarımın suçu nasıl mı ? ne zaman girsem dijon iştahım kabarıyor, ne zaman girsem bi far taktıramadık diyorum
Sözün özü bir hesap yapıyorum 20 bin tl ye çıkıyor, üstelik istediğim özelliklerin bir çoğu yok ve bir kısmı tabi ki orijinal değil. Hep forumun suçu hocam
Hocam araç iki gündür bende, teslim alırken İstanbul Ankara arası kullandım, çok keyifli bir sürüşü var, 1.5 TSI motoru siz biliyorsunuz zaten, ben ilk kez kullandım, çok canlı bir motor.@rline evet hocam sizin alım sürecinizi merakla takip etmiştim. Leon hakkında ki yorumlarınızı bekliyordum açıkçası. Aslında bir çoğu göreceli şeyler olsa da tabi ki marka algısı etkili. 10 dk önce Doğuşla görüştüm aynı sonu için gelen araçlar olduğu bilgisini aldım 198 bine kadar düşüyorlar. Ex paket urban gri olarak geçen rengi istediğimi ilettim, tabi ki bu konuda bilgi veremiyorlar. Pazartesi renk belli olacak pazartesiye kadar. Kararımı vermiş olmalıyım daha fazla geç kalmadan.Farklı yorumlarınız varsa merakla bekliyorum.
Bir foto koymadınız !Sizin bütçenizle hemen hemen aynı bütçeyle Leon 1.5 TSI Xcellence aldım, çok da memnunum. Golf ile kıyaslarsak Golf Highline'dan bile dolu bir araç. Sadece marka algısı yüzünden ciddi bir fark verip boş bir Golf almaya gerek yok diye düşünüyorum. (ben öyle yapıyordum, sonra siparisimi iptal ettim.)
Hocam Karoq'da güzel Ateca'da. Ama diğer araçlar gibi onların da fiyatları çok çılgınca arttı ötv sınırını aştıkları için. Yılbaşında 200-220 bin tl civarından bolca sıfırı satıldı Ateca ve Karoq.@AhmetCakmak ya aslında SUV dediniz aklıma Karoq geldi Her şeyde de gönlüm var benim nasıl olacak bilmiyorum.
Ben 6 yıl VW kullandım, şimdi de Seat kullanıyorum. Yazdıklarınız bence ön yargıdan ibaret. Şasesinden motoruna, şanzımanından direksiyonuna, güvenlik aksamından motor kapağına kadar birbirinin aynısı otomobiller arasında bu kadar fark bulabilmeniz gerçekten çok ilginç."Essege altin semer vurmuslar essek gene essek" Buradaki essek Seat Leon, extra donanimlarida altin semer, extra donanimlar kaliteden önce geliyorsa güney kore otomobillerini tavsiye ederim, veya full paket renault megane, bos golf fiyatina girtlak dolusu donaniminz olur ama arabanizin kalitesi 2-3 tik assagida kalir, tok kapi sesini özlersiniz
Kalite önce geliyorsa tabiki VW-Audi-Mercedes-BMW vb. gelir
Hem kalite hemde donanim istiyorsaniz ucuz olmaz, ne kadar ekmek o kadar köfte
Standart Golf highline bile aslinda rakiplerine göre bom bos kaliyor, ama kimse girtlak dolusu donanimli renault-seat-kia-hyundai önünde sira olmuyor ama suan golf neerdeyse karaborsada, demekki insanimiz kaliteye donanimdan daha cok önem veriyor.
Hocam yeni fotoğraf çekmedim ama bayinin bana gönderdiği fotoğraflardan koyayım.Bir foto koymadınız !
Benim leon önermemdeki en büyük sebeb leonun bu kasası ilk çıktığında 2012/2013
Aracı ilk alanların alayı trim sesleri için kapıları paramparça edip tekrar montajlıyorlardı.. (servisler biz baktık bisey yok dedikleri için)
2017 ekimde arkadaş aldı sıfır style leon
44 bin km ye geldi ...her bindiğimde trim sesi ararım pür dikkat!
Halen ses yok !