Emrah
Üye
- İsim
- Emrah Kabul
Para sorun değil keşke yapsalaryusuf dedi:
İnsanın içi rahat olur en azından.
Para sorun değil keşke yapsalaryusuf dedi:
Değerli Fatih Hocam,Fatih dedi:Merhaba benimde aracımla ilgili tek şikayetim direksiyon kumandası olmaması yoksa çok mutluyum. İzmir'de bu konuda yardımcı olabilecek bir usta tanıyan var mı?
Hocam izmirde zor gibi. Ben bu işi araştırırken şöyle bir durumla karşılaştım. Bazı midline plus araçlarda hiç sabitleyici tuş takımı değişerek takılıyor. Servisi arayıp durumu sorun. Eğer öyle oluyorsa hiç sabitleyici taktirinFatih dedi:Merhaba benimde aracımla ilgili tek şikayetim direksiyon kumandası olmaması yoksa çok mutluyum. İzmir'de bu konuda yardımcı olabilecek bir usta tanıyan var mı?
geçen yaz hız sabitleyiciyi sormuştum ama kol değişecek diye bildiğimden ayrıntısına takılmamıştım. sonra da fırsat olmadı taktırmaya. tekrar bir sorayım tuş takımı olursa bir taşta iki kuş olur :'(yusuf dedi:Hocam izmirde zor gibi. Ben bu işi araştırırken şöyle bir durumla karşılaştım. Bazı midline plus araçlarda hiç sabitleyici tuş takımı değişerek takılıyor. Servisi arayıp durumu sorun. Eğer öyle oluyorsa hiç sabitleyici taktirin
Hocam olmazsa seti satın alın. Hız sabitleyici ve tuş takımını gelir istanbulda taktırırsınızSB1907_23 dedi:geçen yaz hız sabitleyiciyi sormuştum ama kol değişecek diye bildiğimden ayrıntısına takılmamıştım. sonra da fırsat olmadı taktırmaya. tekrar bir sorayım tuş takımı olursa bir taşta iki kuş olur :'(Hocam izmirde zor gibi. Ben bu işi araştırırken şöyle bir durumla karşılaştım. Bazı midline plus araçlarda hiç sabitleyici tuş takımı değişerek takılıyor. Servisi arayıp durumu sorun. Eğer öyle oluyorsa hiç sabitleyici taktirin
sipariş ile alamamıştım aracı, hazır araç bulup almıştım. sipariş verebilsem fonksiyonel direksiyon, hız sabitleyici, park sensörü ekletirdim. Eğer tuş ile değişirse böylece 2 tanesini de halletmiş olurum.