Bu lastik testleri eurovision şarkı yarışması gibidir. Çok legal yiğidin hakkı yigide bir puanlama sistemleri yok sankiADAC testinin bence galibi Pirelli P Zero, açık ara en iyi kuru ve en iyi ikinci ıslak performansına sahip, gürültü değeri de iyi.
Sadece yakıt tüketiminde ve ömürde bir miktar kaybı var.
Bu Alman testlerinde de sürekli Continental'in birinci çıkmasında sıkıldım. Tıpkı karşılaştırmalarda VW modellerinin ilk sırada çıktığı gibi.
Hani taraf tutuyorlar demeye dilim varmıyor, ama bir şeyler oluyor sanki...
Yanılmıyorsam Alman Auto Bıld 2019 Testlerinde Pirelli PZero yu ilk sırada göstermişti. Buradan daşu sonuç çıkıyor Almanlar hak edene hakkını veriyor demek kiADAC testinin bence galibi Pirelli P Zero, açık ara en iyi kuru ve en iyi ikinci ıslak performansına sahip, gürültü değeri de iyi.
Sadece yakıt tüketiminde ve ömürde bir miktar kaybı var.
Bu Alman testlerinde de sürekli Continental'in birinci çıkmasında sıkıldım. Tıpkı karşılaştırmalarda VW modellerinin ilk sırada çıktığı gibi.
Hani taraf tutuyorlar demeye dilim varmıyor, ama bir şeyler oluyor sanki...
Ses için tecih olacaksa Goodyear Efficen Grip performance. İlk 3 deki lastik tercihim olur kendisi.@Holigan ben de cpc6 alacaktım michelin pilot sport 4 ün testlerde konforu daha iyi diye onu aldım bunda da acayip ses var kulağım alışamadı davlumbazlara izolasyon yapmadan olmayacak
aracımın üzerinde gelen lastiklerdir kendisi 20 bin km kullanılmkş olmasına rağmen halen yeni gibi. Sertliği ve yıpranmamasını azaltıp birazda konfor ve yol tutuş frenleme özelliği eklenebilse tadından yenmez.Bridgestone bu testlere katılmak yerine
Erzurum oltu taşı
Eskişehir lüle taşı festivallerine katılsa fix 1. Olur....
Yanlız şu özelliği güzel
Aldığın günkü sıfır halindeki sertlik hep aynı 50 bine gelsende aynı daha fazla sertleşeyim muhabbeti yok..
Sıfır ayarında 40 bin km de lastik ! Disler 6mm ilanı görürseniz o lastik bridgestondur.
Adam valla 10 bin yaptım dese ?? İnanan alır