Turanzadan yumşak fakat yine de bir michelin değil, ben agresif kullanıyorum michelin bana göre değil cp6 da yanakları zayıf benim için en iyisi asym5@bf417 Sahsen Sert Takır Tukur bilirim Tutunma fren vs de düşük olur, ömür odakli sanki?
Barum, debica, kormoran, sava vs.. bunlar semperit ‘in çok altında lastikler..Çengel bulmaca yapmışlar desenize pekiii sizce semperit mi, barum mu?
Türkiye piyasasında her model ebat yok maalesef olsa da fiyat farkı açısından tercih sebebi olmuyor. XL olması Türkiye şartlarını düşününce iyidir malum yol şartlarımız fena@Ender PS4 91V olarak varmiydi hocam? Doğru yuk ve hiz degerinde alinmazsa lastik konforu etkileniyor, 91V alicam da ben. Bide jant koruma gerekir mi acaba onu yabaci forumlarda onemaiyorlar gibi, XL olunca Yanak birsz daha sert oluyo, XL almiycam 91V olunca XL'siz var ama en azindan onda da Jant koruma olsa fena olmaz sanki
Sizin 7.5 lar öyle bizim 7 ler bridgestone turanza ile geldi turanzalar maşalah satarken çıkarıp köydeki traktörün römorkuna takacamIlginc arac ile gelen lastikleri kimse yorumlamamis.16 ve 17 hankook ile geliyor genelde aracim50binde gayet memnunum.hafif catlamalari var ama 1yıl daha kullanmayi dusunuyorum.30binde on arka yaptim.genel olarak memnunum.tek sikinti fiyatlari yuksek o fiyatlara ciktiktan sonra akli karisiyor insanin.stepnemde sifir duruyor.hatta onu kullanip diger 3 lastigi sifir alirim diye dusunuyorum.bazen jant lastigi satip komple farkli bi markaya geceyim diyorum ondada janta kiyamiyorum.
bende seneye dedeme vereyim diye düşünüyorum ,Sizin 7.5 lar öyle bizim 7 ler bridgestone turanza ile geldi turanzalar maşalah satarken çıkarıp köydeki traktörün römorkuna takacam
Hocam aslında kuruda bile o hızda dönmek imkansıza yakınken ıslakta denemek için çok hızlı şekilde girdim esp sistemi ve lastik sayesinde hemen topladı kurtardık. Şuan testlerimde asymettric 5 1. Sırada140'la dönseydiniz keşke hocam. ıslak zeminde CS daha mı iyi diyorsunuz.