Muhtemelen kodlamada bir degisiklik yapiyorlardir. Gelir gene.Bu arada ilan ararken filtrelemede kilometre filtresini kaldırmış sarı site. Tamamen saçmalık ama şu 6.000 km mevzusu için kasıtlı yapılmış gibi duruyor.
Muhtemelen kodlamada bir degisiklik yapiyorlardir. Gelir gene.Bu arada ilan ararken filtrelemede kilometre filtresini kaldırmış sarı site. Tamamen saçmalık ama şu 6.000 km mevzusu için kasıtlı yapılmış gibi duruyor.
Bugün ben de farkettim, ama şu an açılmışBu arada ilan ararken filtrelemede kilometre filtresini kaldırmış sarı site. Tamamen saçmalık ama şu 6.000 km mevzusu için kasıtlı yapılmış gibi duruyor.
sifirini o paraya veriyorlar mi? araba yok mu diyorlar yoksa bazi seyleri zorunlu mu tutuyorlar satis icin. ilanlardan yola cikarak 700 civarinda diye tahmin ediyorum sifirinin gercek fiyatini. yine fena degilmis.Artık ağır hasar kayıtlı araçlar sıfırından da değerli bilginiz olsun.
Ekledim.@Kysr038
Allah rızası için
Bu adamı hepbaraber bi favorilere ekleyelim
Bakalım fiyat yükseltecekmi
Ben ekliyorum.
Hedef En az 25 favori yapalım
Hatta
Yarın favorileri görünce
Fiyatı yükseltecek mi
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-2022-yeni-fabia-premium-1043266581/detay
İlandaki araç 1.0 olduğu için liste fiyatı 605 bin tl. Dediğiniz gibi araç yoktur ellerinde... Araç geldi, gelecek ya da mevcutta var diyelim, bu sefer de o fiyata vermeseler de üzerine 45 bin daha seramik, cam filmi, aksesuar bahanesiyle şişirseler biz de "he" desek alsak, ağır hasarlı fiyatına sıfır araç almış oluyoruz yinesifirini o paraya veriyorlar mi? araba yok mu diyorlar yoksa bazi seyleri zorunlu mu tutuyorlar satis icin. ilanlardan yola cikarak 700 civarinda diye tahmin ediyorum sifirinin gercek fiyatini. yine fena degilmis.
yani ilginc olan ikinci el degil, 666 olan sifir fiyati.
Yarın ilan sloganı degisir.@Savatage favori ekledim
@Kysr038
Allah rızası için
Ben ekliyorum.
Hatta
Yarın favorileri görünce
Fiyatı yükseltecek mi
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-2022-yeni-fabia-premium-1043266581/detay
Birde üstüne ''670 bine olmaz mı? '' diye sorarsak tam olur . Bir başkası da 690 bine olmaz mı diye sorduğunda ohhh ram olur Yapmak lazım bunları .@Kysr038
Allah rızası için
Ben ekliyorum.
Hatta
Yarın favorileri görünce
Fiyatı yükseltecek mi
Adam bir günde +40 favori görünce
Alsat zihniyeti kabaracak
Şu ise bak diyecek
3 ters 2 düz taklalı alttan viyadüge dalmalı ağır hasarlı FABİA piyasasına bak.
Gideyim tüm fabiaları toplayım
Nasıl olsa talibi çok gazlarına gelirse??
karistirmisim simdi daha mantikli oldu yoksa 666 olan arabayi 750den assagi vermezlerİlandaki araç 1.0 olduğu için liste fiyatı 605 bin tl. Dediğiniz gibi araç yoktur ellerinde... Araç geldi, gelecek ya da mevcutta var diyelim, bu sefer de o fiyata vermeseler de üzerine 45 bin daha seramik, cam filmi, aksesuar bahanesiyle şişirseler biz de "he" desek alsak, ağır hasarlı fiyatına sıfır araç almış oluyoruz yine