@forzaGilles a o kadar az ediyorsa eğer bende bir forumda 0.5 ediyor diye yazmış birisi korktum o zaman hiç önemi yok yakıt tuketimi olayının diyorum ki continin premium dediğinizi alayım hocam michel ile arasında cok fark yoktur galiba
Evet 16” ebatta yok., conti, michelin, nokian, semperit hiç biri üzmez..@forzaGillesgood year istiyordum fakat yokmuş hocam benim ebata göre
Conti ‘de 4 kanal ama lastiğin deseni sizi aldatıyor., conti de 4 kanaldır.conti de 3 kanal mic de 4 kanal var bu etkilimi hocam @forzaGilles
Bütçe sıkıntım yoksa ve yaşadığım şehrin yolları mayın tarlası gibi değilse conti veya michelin alırdım., bütçemi zorlamasın ama güvenlikten de ödün vermek istemiyorum dersem semperit speed life 3 alırdım.. bridgestone, pirelli bunlardan uzak durun.,@forzaGillesuzun ömürlük konusunda yıpranma da hangisini alayım hocam siz olsanız hangisini alırdınız
Ben de geçen çok çok çok araştırdım başım şişti herkes kendi aldığı lastiği 1numara yapıyor artık.en sonunda tam aradığım lastiği buldum.Kararımı da uzun kullanımdan sonra verdim.merhabalar aracıma yeni yazlık lastik almak istiyorum.205/55 16 91 V hankok var üzerinde arabam 2016 model fakat 35 bin km yapılmış lastikler de çok çatlak var herhangi bir durum için kötü bir olay yaşamayalım diye değişeyim dedim.
Yazlık en iyi önerebileceğiniz lastikleri öğrenmek isterim.
Saygılar..
Hocam lastik yerine dualarla sadakalarla gidiyormuş aracınız.Arkadaslar merhaba 2016 model 1.4 tsi golfumun lastik omru galiba bitti
yaklasik 55 60 bin km yol aldim, bu sabah hafif bir patinaj cekti , asfalt lastigin kosesine geldi galiba yirtilma olmus.
Ekli dosyayı görüntüle 35004
Ekli dosyayı görüntüle 35005
Bu lastik hasar yüzünden yırtılma olmasaydı bile çöp olmuş., lastik neredeyse kabak halde., desen falan kalmamış..Arkadaslar merhaba 2016 model 1.4 tsi golfumun lastik omru galiba bitti
yaklasik 55 60 bin km yol aldim, bu sabah hafif bir patinaj cekti , asfalt lastigin kosesine geldi galiba yirtilma olmus.
Ekli dosyayı görüntüle 35004
Ekli dosyayı görüntüle 35005