Aracım 2017 Golf 1.0 üzerinde gelen lastikleri (Hankook) 56bin km de değiştirdim, ki bana kalsa 45binde bile değişebilirdi. Performansından hiç memnun değildim lastiklerin, bu arada Antalya'da ikamet ediyorum. Her neyse lastikçi arkadaşımızın yoğun tavsiyeleriyle goodyear eff.grip perf. 2 lastikleri taktık. Lastik aşırı yumuşak açıkcası bu çok sevdiğim bir özellik olmadı hiçbir zaman. Daha önceki aracımda michelin energy saver, continental premium contact 5 lastiklerini kullandım, continental den 2 set eskittim ilk aldığım setten çok memnunken 2. sette aynı memnuniyeti almadım. Ancak şu an kullandığım lastik tam bir fiyasko, pek çok test sonucunda ilk 3te yer almasına rağmen ben goodyear eff grp 2'den hiç memnun değilim henüz 2bin km olmadı takılalı araç sürekli pati çekiyor, viraj performansında da hiç güven vermiyor. Sürekli esp devrede, benim lastikte mi bir hata var yoksa bu lastiğin olayı yumuşaklık ve konfordan mı ibaret bilmiyorum ama kesinlikle tavsiye etmiyorum. Şimdi olsa conti premium 6 alır geçerdim tertemiz.