Aradim nakit ya da kredi kartina taksit fiyat değişmiyormuşLastiksiz Dijon alirsam
Kobay olarak ben Semperit denemeyi düşünüyorum
Yarin arayip bir fiyat alayim bakayim montaj balans dahil
360 tl sokme takma balans dahil fiyati
Aradim nakit ya da kredi kartina taksit fiyat değişmiyormuşLastiksiz Dijon alirsam
Kobay olarak ben Semperit denemeyi düşünüyorum
Yarin arayip bir fiyat alayim bakayim montaj balans dahil
Haha ne güzel olurdu[mention=11839]HONEY[/mention] 4 lastık alana 4 dijon hediye.[emoji3]
Alıp deep freezde saklanacak bisey olsa hemen alıcam ama 1 yıl boşuna bekleyecek ....Aradim nakit ya da kredi kartina taksit fiyat değişmiyormuş
360 tl sokme takma balans dahil fiyati
Arkadaslar selamlar 17inc kumho yazlik lastik kullanan var mi aranizda bugun guzel bi fiyat aldim 4 tanesi 1500tl ama lastige cok yabanciyim kullanan arkadaslardan yorum rica edicem.3tane hankook alicama ayni paraya 4 adet kumho tavsiye edermisiniz?
Petlasın 2 yıl kullanımdan sonra sertleştiğini söylemişti lastikçide karşılaştığım bir kullanıcı. Sizde durum nedir?Petlas benim de kuşku ile baktığım yerli markaydı. Yaz ve Kış lastik tercihim oldu sorunsuz ve ekonomik.
İstanbul Yazı ve Kışı için konforlu 225/45/r17 94w ideal uçuk rakamlara hiç gerek yok
225/45/r17 ebatta petlas ne kadar..?Petlas benim de kuşku ile baktığım yerli markaydı. Yaz ve Kış lastik tercihim oldu sorunsuz ve ekonomik.
İstanbul Yazı ve Kışı için konforlu 225/45/r17 94w ideal uçuk rakamlara hiç gerek yok