- İsim
- Ogz
Alınır kaçırmayın.o zaman şöyle sorayım
2020 model 2000 km comfortlıne mart cıkıslı 218.000 TL ye alınırmı?
kaput koruma seramık kaplama ve cam fılmı var
Alınır kaçırmayın.o zaman şöyle sorayım
2020 model 2000 km comfortlıne mart cıkıslı 218.000 TL ye alınırmı?
kaput koruma seramık kaplama ve cam fılmı var
Hocam bir de 2019 bu araçlar.@tiesay Evet, 2.eli sifirdan pahali, ispatida burda, bayide 1.5tsi 215 bin lira, ayni bayinin 2.el kisminda ayni arabanin 1.0tsi motorlusu (1.5tsi'dan 5 bin lira daha ucuz 1.0tsi) 220 bin lira
Ekli dosyayı görüntüle 35248
@kartal1973Yerinizde olsam çok hızlı şekilde leon excellence veya FR arayışına koyulurdum.Golf 7 için gelmeyecek demişlerdi artık . Ama yeni gelişme varmı bilemem. Diğer modeller de araç geliyor ama temmuz sonuna kadar olanlar satıldı demişlerdi. 4 yada 5 satıcıyla görüştüm. Olurda arada satın almaktan vazgeçen çıkarsa diye ikinci liste oluşturuyorlardı.
@tiesay çok karısı durumlar@forzaGilles hocam ikinci el piyasası o kadar değişik parametre ve mantıklı işliyor ki ne insan kendi aracının değerinş doğru tespit edebiliyor nede alacağı arabanın değerini. Örn: km ve model yılı benim için önemli bir parametredir. Mekanik anlamda yaş yüksek km düşük araçlar problem çıkartma olasılığı gayet yüksektir. Ama tabi bu 2.el piyasasında çok işleyen bir mantık değil maalesef. Adam yazmış araç 8 yaşında 20k km fiyat aynı km’de 2-3 yaş araç ile aynı. Napalım yani az km yaptın diye sana mükafat olarak fazla paramı verelim.
@tiesay çok karısı durumlar@forzaGilles hocam ikinci el piyasası o kadar değişik parametre ve mantıklı işliyor ki ne insan kendi aracının değerinş doğru tespit edebiliyor nede alacağı arabanın değerini. Örn: km ve model yılı benim için önemli bir parametredir. Mekanik anlamda yaş yüksek km düşük araçlar problem çıkartma olasılığı gayet yüksektir. Ama tabi bu 2.el piyasasında çok işleyen bir mantık değil maalesef. Adam yazmış araç 8 yaşında 20k km fiyat aynı km’de 2-3 yaş araç ile aynı. Napalım yani az km yaptın diye sana mükafat olarak fazla paramı verelim.