kartal1973
Üye
Aynen leonuda yükseltmısler
Bu ay bayilere gelecek denildi güya. 207 den
Beni cezbeden golf
Bu ay bayilere gelecek denildi güya. 207 den
Beni cezbeden golf
o zaman şöyle sorayım
2020 model 2000 km comfortlıne mart cıkıslı 218.000 TL ye alınırmı?
kaput koruma seramık kaplama ve cam fılmı var
Teklif ayrı şey hocam ? İsterse 100 liraya yapsınlar ....hikayeden kayganlaştırıcı sprey sıkıp geciyorlar kabul etmedikten sonra sağolun lazım degil dedikten sonra zorla dayatmıyorlar bu dandik yalanları@Golftdi bayi calisanlari cok baski yapiyor, pazarlamaya-kandirmaya calisiyorlar, bana 2019 mayista 3 bin liraya teklif ettiler hepsi icin (seramik-kaput..) hayir hic isim olmaz dedim, bu sefer yari fiyatina düsürdüler, buna ragmen yaptirmadim ama cok asiri israr ettiler, tabi bu konularda tecrübeli olunca bedavaya bile yaptirmam
Honda gibi zorunlu degil dogus otoda, ama sonucta hepsi firsatci cakal
PAndemi bize geç geldi o zaman da yoktu aslında . Üretim yavaşlamıştı yada durmuştu. Ülkemizde ekonomik nedenlerden dolayı ötelemiş olabilirler ayrıca bir çok Marka model de yeni versiyonlar çıkması Araç çekmesini Türkiye için olumsuz etkiledi. Kısaca benim görüşlerim öyle. Lakin şuan bile araç olsa Bayiilerde pahalı vs aldırış etmeyip alacak kişi sayısı da çoktur.@Ender peki benim bir türlü anlamadığım noktalar var, birincisi bayilerde araç neden yok, bunu bilerek mi yapıyorlar, müşteri yok desem o da değil, millet sıraya girmiş, şimdi pandemi deniyor ama pandemiden öncede araç yoktu bayilerde. Var birşey bu işte... kesin bir çıkarları var.