Golf 8 içerir

@chemdemir Bence arabayı görmeden karar vermeyin. impression paket golf 8 led far diyorlar ledle yakından uzaktan alakası yok halojen farın içine led ampul takmışlar o kadar sinyalleri bile halojen sarı ampul. led far diye milleti kandırıyorlar. ayrıca led stop dedikleri golf 7.5 comfortline stop daha iyi ne kayıyor nede güzel duruyor aynı stop style pakettede geliyor bizzat gidip inceledim. koltuklar kumaş jantlar 15" teneke plastik kapaklı hayalet ekran diyorlar zannetmeyin golf 7.5 lardaki hayaletten daha iyi o kadar ufak ki yuvarlak kadranlardaki rakamları bile sığdıramamışlar sonlara doğru dib dibe koyulmuş rakamlar.  . life teki farlar farklı style deki farlar farklı r linedeki farlar farklı. golf 8 r line uygun olsaydı belki bir çok insan düşünebilir. r line gerisi malesef yalan dolan. Ayrıca  impression pakette anahtarsız giriş yok sadece anahtarsız çalıştırma var diye biliyorum.

Moderatör tarafında düzenlendi:

@tuncer_2632 Bugün gidip golf 8 i inceledim.

Aracın içine oturduğunuzda sert plastik kısımlar direkt göze çarpıyor. Kalitesiz bir plastik görüntüsü var. Hayalet ekranı golf 7 nin hayalet ekranının yanından geçemez. Sanki imitasyon olarak yaptırılmış çin malı görüntüsü var.

Golf 7 nin dolu kokpiti golf 8 i 2 ye katlar.

Kapı kolları kumaş, kumaş kalitesi vaaay cinsinden değil. Golf 7 min 7 yıllık koltukları eskimesine rağmen halen daha kaliteli.

Direksiyon kokpite uymuş ,yani sırıtmıyor ancak golf 8 direksiyonu daha kaliteliydi. Güzellik göreceli.

Resimlerden ön tasarım çok kötüydü ancak ben ön tasarımı görünce çok beğendim. Ama resimlerden beğendiğim ön konsolu görünce yok be dedim golf 7 daha iyi. Jantları hiç beğenmedim. Araç renkleri hoş resimlerdeki gibi değil.

Baktığım araç style paketti . 360 kusuru çizip 346 yazmışlar. 

Benim araç 170  180 arasına gider. Üzerine 170  180 verip style paket bir golf 8 benim tarafımdan  alınmaz. Teknolojik olarak araçta yenilikte yok .Golf 7 de olan bazı şeyler standart olmuş. Aynı teknolojik oyuncakların olduğu,discover pro lu bir golf 7 bu golf 8 i 5 e katlar. Ben bu araç yeni demedim . İnanın bu araçları tanımayan birini alın gidin sıfır higline bir golf 7,5 ike golf 8 i gösterin hangisi sizce yeni model diye sorsanız, golf 7,5 seçer bence. 

@Semsam en boş impression pakette anahtarsız giriş çalıştırma , 10.2 inç hayalet ekran , 8.2 inç multimedya ekran , dijital klima , on arka Led farlar standart . Gelen araçlar da ışık görüş paketi , hız sabitleme ve app connect opsiyonlarıyla geliyor. Bu şekilde aracın bence hiç bir eksiği yok . Hatta 200 civarına bedava . Bomboş kol dayanaksız  manuel style leon 215 diyorlar ve yok satıyor :)
Valla hocam ben onu yazdığımda bir şey belli değildi.İmpression Passat'ı gördükten sonra o donanımda bunların geleceğini kimse tahmin edemezdi bence. :)

@chemdemir Bence arabayı görmeden karar vermeyin. impression paket golf 8 led far diyorlar ledle yakından uzaktan alakası yok halojen farın içine led ampul takmışlar o kadar sinyalleri bile halojen sarı ampul. led far diye milleti kandırıyorlar. ayrıca led stop dedikleri golf 7.5 comfortline stop daha iyi ne kayıyor nede güzel duruyor aynı stop style pakettede geliyor bizzat gidip inceledim. koltuklar kumaş jantlar 15" teneke plastik kapaklı hayalet ekran diyorlar zannetmeyin golf 7.5 lardaki hayaletten daha iyi o kadar ufak ki yuvarlak kadranlardaki rakamları bile sığdıramamışlar sonlara doğru dib dibe koyulmuş rakamlar.  . life teki farlar farklı style deki farlar farklı r linedeki farlar farklı. golf 8 r line uygun olsaydı belki bir çok insan düşünebilir. r line gerisi malesef yalan dolan. Ayrıca  impression pakette anahtarsız giriş yok sadece anahtarsız çalıştırma var.
Bayide gördüğünüz R-Line paketli araçlar ekstra dolu bol opsiyon eklenmiş araçlar.,

Normalde kayar led stop tüm donamınlarda (r-line dahil) opsiyonel donanım.,

Aynı şekilde yine R-Line pakette gördüğünüz ve beğendiğiniz IQ Light Matrix Led farlar da tüm donanımlarda opsiyonel donanım., bayide gördüğünüz lansman araçları bol opsiyonlar eklenerek gelmiş araçlar.,

Yani 400 bin liralık R-Line 'da bile matrix led farlar ve kayar led stoplar standart değil malesef.,

3 tip far çeşidi var;

Led basic farlar (reflektörlü merceksiz led /sinyaller halojen) Impression ve Life pakette gelen far

Led Performance farlar (kısalar mercekli led, uzunlar merceksiz reflektörlü) Sytle ve R-Line paket ile gelen far

IQ Light Matrix Led farlar (tüm donanımlarda opsiyon)

4b3087fcd944c2dd62d32d8798a07fcd.jpg

Çakma dış ambiyansını buldum,kendimi biraz daha geliştirsem iyi olacak.Çinliler'i arayayım [emoji2]
cf0ebbc5d65c0d1aa299caa807d42cdc.jpg

@ogzogz sürtünme katsayısı arasındaki farkı 0.25 dedikten sonra bıraktım, bir de ses sisteminin hedeflediği özelliği göstermişlerdi izlediğim yere kadar, golf 7 de var zaten. tv reklamlarında da teknolojik dijital diye lanse edilip reklam boyunca ambians aydınlatmayı göstermesi de ayrı bi olay. navigasyonu yine g7 de var :D

ev almak daha mantıklı:) şaka bir yana herşey para olmuş anlam veremedim şahin mi satıyosun arkadaş...

455FED2B-4D0D-48D2-835A-054925A47212.jpeg

7120139B-135F-421E-9D98-A814E3EEE88B.jpeg

103DEBA3-4223-410D-A8A6-825DB16BC7AF.jpeg

CB32D374-7912-44B4-AF6D-77ABE3801891.jpeg

B376CA12-AC94-4807-B221-25D527DB4848.jpeg

6C859DC2-FE44-441C-970A-BAFA2CEAFABA.jpeg

85106011-DEC7-4029-A9FF-04E5B9703479.jpeg

8CEAC9AD-8DEC-4A81-B385-E61EA813196C.jpeg

B6FC9F75-4DDB-460D-A062-CF93E7600EE8.jpeg

903054D0-5E9F-45F3-814F-85DD0B2F27CB.jpeg

Golf 8 almayın diyorlar